Actualidad Cultura

Imagen
24/02/2017

El diputat de Cultura, Xavier Rius, ha visitat les localitats de Tuéjar i la Yesa per atendre la seua petició de reunir-se amb els representants d’alcaldies, regidories i departaments de cultura amb el propòsit de presentar les línies estratègiques de l’Àrea així com els diferents programes culturals d’aquest departament per al present exercici 2017.

 

Imagen
23/02/2017

La Diputació de València s'ha sumat aquest dijous a la Generalitat Valenciana i ha guardat tres minuts de silenci en memòria de les dones mortes aquest dimarts a València i Gandia, en altres dos presumptes casos de violència de gènere.

 

Diputats i treballadors de la Corporació provincial s'han sumat a la concentració en la porta del Palau de la Generalitat, a la qual s'han donat cita, a més del president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, consellers, directors generals, treballadors públics i diversos col·lectius socials.

 

Imagen
22/02/2017

El Centre del Carme acull fins el proper 19 de març TeatroImmagine, una instal·lació audiovisual que resumeix la trajectòria del director i escenògraf italià Giancarlo Cauteruccio.

 

22/02/2017

El passat 12 de febrer la revista Debats, que publica la Institució Alfons el Magnànim – Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació de la Diputació de València, després de ser reavaluada, va estar inclosa en el ERIH Plus, prestigiós índex europeu de revistes d’humanitats i ciències socials, utilitzat internacionalment per avaluar les publicacions científiques d’eixe àmbit.

 

Imagen
21/02/2017

La Diputació de València ha aprovat amb els vots favorables de les formacions que sustenten l’equip de govern una moció defensada per la vicepresidenta, Maria Josep Amigó, per donar recolzament a la proposta de resolució presentada davant les Corts pel director general d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatgeiinstar al Consell a aprovar durant el present exercici el Pla d’Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (PATIVEL) a fi de garantir una ordenació racional que permeta la protecció ambiental i paisatgística de les costes valencianes d’acord amb els principis directors establerts a l’Estratègia Territorial de la Comunitat Valenciana, aprovada pel Decret 1/2011, de 13 de gener.

Imagen
21/02/2017

La Diputació de València ha aprovat per unanimitat una moció amb el propòsit de transmetre al cos de bombers «la més sincera enhorabona i l’agraïment pel treball i la professionalitat mostrada» durant les tasques d’extinció de l’incendi de l’empresa INDUKERN, que el passat 8 de febrer va afectar el municipi de Paterna.

 

Imagen
21/02/2017

El diputat de Cultura, Xavier Rius, participa aquest dimecres, 22 de febrer, en la roda de premsa de presentació de la mostra Teatroimmagine, de Giancarlo Cauteruccio, al Centre del Carme. Es tracta d’una de les exposicions emmarcades dintre del projecte Fotogràfica 2017.

 

Juntament amb Xavier Rius intervindran el director gerent del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i director del Centre del Carme, José Luis Pérez Pont, l’autor de la mostra, Giancarlo Cauteruccio, a més del cap d’exposicions del Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM), Amador Griñó.

 

Imagen
20/02/2017

La Diputació de València s'ha sumat aquest dilluns a la Generalitat Valenciana i ha guardat tres minuts de silenci en memòria de la dona morta aquest diumenge al Campello, en un altre presumpte cas de violència de gènere.

 

Diputats i treballadors de la Corporació provincial s'han sumat a la concentració en la porta del Palau de la Generalitat, a la qual s'han donat cita, a més del president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, consellers, directors generals, el delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, treballadors públics i diversos col·lectius socials.

 

Imagen
20/02/2017

La sessió del mes de febrer del Ple de la Diputació de València se celebrarà dimarts 21 de febrer a les 12 hores.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Día: Dimarts, 21 de febrer de 2017

Lugar: Saló de Plens de la Diputació de València. Plaça Manises, 4

Hora: 12 hores

Imagen
19/02/2017

La Biblioteca del Museu Valencià d‘Etnologia celebra aquest proper dimarts, 21 de gener, a les 19:00 hores, la segona jornada del cicle En Veu Alta a la Biblioteca 2017, amb una taula rodona i la presentació d’un llibre envers la indumentària tradicional valenciana i la història i valor del conegut com mantó de Manila.