Itineràncies

Programa més cultura

Programa d'itineràncies dels museus de la Diputació a les comarques valencianes

 

L'Àrea de Cultura de la Diputació de València, encapçalada pel seu diputat, Xavier Rius, té com a un dels seus principals objectius facilitar els programes i recursos culturals per tal d'afavorir la projecció de la cultura als municipis valencians.

Amb eixe propòsit moltes de les exposicions que preparen els museus de la Diputació al llarg de l'any, venen dissenyades per a poder fer-les itinerar. Tractem d'aquesta manera de descentralitzar les produccions expositives que es generen al cor dels tres museus depenents de l'Àrea de Cultura.

Qualsevol ajuntament de les comarques de València pot sol·licitar que les exposicions arriben al seu municipi. Solament cal contactar amb els responsables tècnics de cada museu i sol·licitar informació detallada de les exposicions disponibles i de les condicions per dur-les en itinerància.

 

Museu de Prehistòria de València

PROPOSTA DE PROGRAMA PROVINCIAL D’EXPOSICIONS ITINERANTS 2016-2017 DELS MUSEUS DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

 

Amb el present programa anem a la trobada del públic als diferents municipis de la nostra província, amb l’objectiu general de donar a conéixer els nostres museus, l’activitat cultural de l’Àrea de Cultura i, per tant, de la Diputació

Aquesta acció expositiva itinerant s’emmarca en els objectius específics dels diferents museus, de divulgació científica de temàtica arqueològica, etnològica, antropològica i social, a través del patrimoni recuperat i exposat, i s’incardina en els objectius generals de promoció i accés a la cultura disposats per l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

A través del programa d’exposicions itinerants completem i ampliem, fora de l’espai estrictament museístic, la funció social del museu de recuperació, conservació i difusió del patrimoni.

El transport i el muntatge corren a càrrec dels museus (excepte en alguna exposició del Museu Valencià d’Etnologia) i els ajuntaments hauran d’encarregar-se de la difusió, del manteniment i del compliment de les mesures de seguretat descrites a les bases tèc