Tauler d'Anuncis

 

Imagen

En l’actualitat estem tramitant l’expedienete del certamen per a 2018. No obstant això, vos facilitem algunes dades d’interés amb què estem treballant.

Dates: 19 i 20 de maig de 2018.

Termini per a presentar la sol·licitud: Des de la publicació de l’extracte en el BOP, una vegada tramitat l’expedient. Està previst que finalitze el 15 de novembre de 2017 inclòs

 

SEGUIMENT DE LES IMATGES DEL CERTAMEN EN:

http://www.bauldefotos.com/41o-certamen-provincial-de-bandas-de-musica-de-valencia/

Premiats per Seccions i puntuació:

Palau de la Música de València. Dissabte, 13, i Diumenge, 14 de Maig de 2017

 

 

38 Campanya Retrobem la Nostra Música

La Diputació de València és conscient de la importància que té la música de banda en la cultura i la tradició valencianes, i a través de l’Àrea de Cultura va començar, el 1980, a mostrar el seu suport a les societats musicals de la província. Aquest mateix suport s’ha anat estenent a altres agrupacions musicals amb les quals comparteix el seu interés per transmetre la música, les nostres tradicions i la nostra cultura, com són: les corals, les orquestres simfòniques, les orquestres de pols i plectre, els grups de dolçaina i tabal i els grups folklòrics.

Cartells de Rebaixes 2016

Ja es poden mostrar els nous cartells de la campanya de Rebaixes que la Diputació de València fa en col·laboració amb una sèrie d'ajuntaments. 

Resultats finals de la valoració de les beques:

El tribunal de valoració ha proposat, perquè siga resolta per la junta de govern en la primera sessió que se celebre. el següent:

Les bases d’assistència tècnica en matèria de promoció lingüística permeten que els ajuntaments i les mancomunitats de municipis de la província de València puguen rebre:

  • Material de promoció de l’ús del valencià, en campanyes per sectors.
  • Informació de programes informàtics d’ajuda a la traducció i correcció de textos.
  • Formació per a la capacitació lingüística.
    • Formació en llenguatge administratiu
    • Curs de promoció i correcció lingüística. Només per a tècnics de normalització.
  • Assessorament en terminologia i correcció lingüística.