Xarxa de Carreteres
Pla de Camins i Vials 2018-2019
Aforaments. Any 2017
Projectes en informació pública
Licitacions
Tràmits en Carreteres

Tauler d'actualitat de carreteres

9è Congrés Nacional de Seguretat Viària

11/4/2019

S’ha celebrat a València el 9è Congrés Nacional de Seguretat Viària, amb la participació de l’Àrea de Carreteres i Infraestructures de la Diputació de València, que n’ha sigut promotora, entre altres organismes.

Badén inundado

4.4.2019

El Servici de Conservació i Explotació ha iniciat les obres per a millorar el pas inundable en la CV- 304, que afecta als termes municipals d'Alfara del Patriarca, Vinalesa i Foios.

CV-600 Simat de la Valldigna - CV-680 Villalonga

Han finalitzat, recentement, les obres de construcció de dos glorietes, a Simat de la Valldigna i Vilallonga, per part del Servici de Construcció i Control de la Qualitat, dins de les actuacions de millora en la Demarcació d'Alcúdia.

CV-505

20/3/2019

Ha finalitzat l'actuació de Condicionament de la travesia del Polígon Industrial Carretera d'Albalat (Alzira). Fase I duta a terme pel Servici de Construcció i Control de Qualitat, de l'Área de Carreteres i Infraestructures, les obres de la qual han consistit a la reordenació de la travesía de la carretera CV-505 al seu pas pel Polígon Industrial Carretera d'Albalat, a Alzira, en el tram comprés entre la rotonda situada al PK 0+300 de la mateixa CV-505 i la rotonda del creuament amb l'Av. dels Drets Humans.

Avisos a l'APP

26/3/2019

L'aplicació per a dispositius mòbils creada per l'Àrea de Carreteres i Infraestructures, informa els usuaris dels talls de carreteres produïts per obres a la xarxa de carreteres de titularitat provincial.

Travesia de Bétera

Les obres de reforç de ferm s'han realitzat al llarg d'1 setmana, aproximadamemt.

SIG