Cultura

Des d'ací accedirá a informació referent a subvencions, bases, calendaris, cursos, concursos, certàmens...

certamen provincial de bandes de musica 2016

La Diputació de València ha organitzat una nova edició del Certamen Provincial de Bandes de Música, que consistix en la interpretació per cada banda de dos obres, una obligada i una altra de lliure elecció. Prèviament al concurs oficial, cada banda interpretarà un pasdoble (no puntuable), la duració del qual es limita a un màxim de quatre minuts.

Poden participar en el Cetamen les Bandes de Música dependents de les Societats Musicals Federades de la província de València que complisquen els requisits que s'establisquen en les Bases publicades al BOP de 30 d'octubre de 2015.

 

Imagen
INFORMACIÓ PROVISIONAL DE LA CAMPANYA 2016
 
 
Calendari previst:
Aprovació de la campanya per la Junta de Govern: 16 de febrer del 2016
Enviament de contrasenyes per a sol·licituts a través d'internet: 23 de febrer del 2016

PROGRAMA DE MÀ PER A DESCARREGAR 2016

Retrobem 2015

Bases para la entrega gratuita de instrumentos musicales a las bandas de música, corales, asociaciones de música de dulzaina y percusión y a las rondallas o grupos de danza de la provincia de Valencia para los años 2015 y 2016


La finalidad perseguida por la Corporación es la de proporcionar a las entidades musicales citadas los medios materiales necesarios para alcanzar el mejor nivel en el desarrollo de sus interpretaciones. Plazo presentación instancias hasta el sábado 9 de mayo de 2015. Los sábados el Registro de la Diputación de la C/Serranos está abierto de 9 a 13 horas.


Publicado en el BOP el 9 de abril de 2015

sona la dipu folklore 2014

La Diputació de València, amb la col·laboració de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, conscients de la importància i necessitat de conservar el patrimoni cultural i tradicional de cada un dels nostres pobles i comarques, a través de grups folklòrics (grups de danses), convoca la tercera edició del concurs Sona la Dipu amb música, balls i cançons tradicionals de València i província.


Termini de presentació d'instàncies fins al 31 de març de 2015 inclòs.

Imagen

Una beca de pràctiques d'investigació per al Museo Taurino
Termini de presentació d'instàncies: fins al 5 de juny de 2014 inclòs
Consulta les bases
Model instància


   
ALFONS ROIG

 


Termini de presentació d'instàncies fins al 31 de juliol de 2014 inclòs.


 Descarregueu-vos ací el model d'instància.


 Consulteu ací el text íntegre de les bases.