Tauler d'anuncis

Amb motiu de l’inici del Mòdul I de l’itinerari formatiu #DIVALDirectia (3a edició) GESTIÓ PÚBLICA, DIRECCIÓ, ÈTICA I VALORS PÚBLICS, s’ha previst la celebració d’una conferència de portes obertes, amb el títol «Els valors com a guia de l’acció administrativa», a càrrec de Manuel Villoria Mendieta, catedràtic de Ciència Política i de l’Administració, de la Universitat Rei Joan Carles de Madrid.

 

La Diputació de València i la Fundació Democràcia i Govern Local organitzen conjuntament la JORNADA MONOGRÀFICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES, que se celebrarà el proper dimecres  25 de setembre, en la sala d’actes d’ADEIT (pl. Mare de Déu de la Pau, 3 – València), de 9.15 a 14.30 hores, de la qual li adjuntem fullet informatiu.

En aquesta jornada s’abordaran diferents qüestions d’actualitat en la matèria, després de complir-se el primer any de la plena vigència del Reglament europeu de protecció de dades (RGPD) i la més recent Llei orgànica 3/2018, de protecció de dades de caràcter personal.


El Servei de Formació promou l’itinerari formatiu d’acollida, destinat a regidors/regidores i alcaldes/alcaldesses de la província, del qual els adjuntem un fullet informatiu.

 

El termini de presentació de sol·licituds és fins al 27 de septembre (inclòs).

 

Per a presentar les sol·licituds i fer-ne el seguiment, accediu a la teletramitació.

 

Novetats