Conferències: «¿Persigue la Administración local la igualdad?" i "Los retos del empleo público local: ¿es posible una dirección pública profesional?

Amb motiu de l’inici del Mòdul IV: LA GESTIÓ PÚBLICA DE LES PERSONES EN LES ENTITATS LOCALS, dins de l’itinerari formatiu #DIVALDirectia/2018, s’ha previst la celebració a ADEIT (sala d’actes) Fundació Universitat-Empresa, plaça Mare de Déu de la Pau, 3, de València, el proper dia 8 de maig de dues conferències obertes a la participació de les persones interessades en la temàtica.

 

  • De 9.00 a 11.00 hores. Conferència: «¿Persigue la Administración local la igualdad?», a càrrec de Beatriz Belando Garín, professora titular de dret administratiu de la Universitat de València.
  • De 11.30 a 14.30 hores. Conferència: «Los retos del empleo público local: ¿es posible una dirección pública profesional?»,a càrrec de Miguel Sánchez Morón, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat d’Alcalá de Henares. Lletrat del Tribunal Constitucional.

L’acte serà inaugurat per la Diputada Delegada de Joventut, Esports i Igualtatde la Diputació de València, Isabel García Sánchez.

 

Per a inscriure-vos i fer-ne el seguiment, punxeu  AÇI  fins al 25 d’abril (inclusivament).

 

Us recordem que és necessari actualitzar les vostres dades en la teletramitació.

Imatge tornar enrere