Subvencions per a Certificacions Energètiques

CERTIFICACIONS ENERGÈTIQUES

 

 

La Diputació provincial de València en el seu paper com a coordinador del “Pacte de les Alcaldies per al Clima i l'Energia” i dins del conjunt d'actuacions encaminades a la lluita contra el canvi climàtic, es planteja com a objectiu la millora en l'eficiència energètica dels edificis municipals.

 

Per a això resulta necessari conéixer  la certificació energètica d'estos edificis  i basant-se en esta plantejar millores  i mesures efectives que augmenten dita  eficiència.

 

Convocatòria de subvencionsper a la realització de certificacions energètiques en edificis municipals  de la província de València durant l'exercici 2019.

·        Texto complet de la Convocatòria

·        Fase de sol·licitud (fins al 30/07/2019)

·        Fase de justificació (fins al 23/04/2020)

 

AVÍS: ALTRES DOCUMENTS

Una vegada tancat el termini de sol·licitud i fins que s'inicie el període de justificació, en el cas que el beneficiari vullga realitzar alguna comunicació en relació amb la subvenció, s'obri un termini en què es poden aportar “Altres documents”.

L'obertura d'este termini es comunica per mitjà d'un avís automàtic.

No és obligatori presentar cap document en esta fase.

Quan s'hagen revisat les sol·licituds i en cas de ser necessari, s'enviarà un requeriment de manera individual, especificant els documents que deuen de ser esmenats i el termini per a fer-ho.

Imatge tornar enrere