Vehicle elèctric

Vehicle elèctric

La Diputació provincial de València, dins del conjunt d’actuacions encaminades a la lluita contra el canvi climàtic, es planteja com a objectiu primordial garantir la qualitat de l´aire requerida per assegurar la salut i la vida de la població, i minimitzar els efectes negatius sobre el medi ambient.

 

Tenint en compte que la Diputació és es la coordinadora territorial del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l´Energia sostenible dins del qual s´incardina aquesta acció, i presta suport financer i tècnic per al desenvolupament dels compromisos que adquirisquen les entitats adherides.

 

Resulta necessari donar un pas més per a començar a implementar polítiques efectives que contribuisquen a assolir els objectius de reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle en els municipis, eixos fonamentals de la lluita contra el canvi climàtic, donat que l’electrificació de les flotes municipals de vehicles és una de les mesures més efectives i amb major capacitat de sensibilització social.

 

 

Convocatòria de subvencions per a la compra de vehicles elèctrics i la instal·lació de punts de recàrrega durant l’exercici 2018:

 

Imatge tornar enrere