Versió per a imprimir

La Diputació anuncia el Nadal amb el disc de nadales pop rock ‘Ara ve Nadal’

Imagen

Dijous, 24 de novembre, es va presentar al MuVIM Ara ve nadal, un disc recopilatori de nadales tradicionals valencianes, però en versions fetes per grups de pop rock actuals.

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València és qui ha llançat el disc i ha encomanat a Josep Vicent Frechina la compilació de nadales. La producció musical ha estat a càrrec de Mésdemil, segell discogràfic especialista en música actual. i el disseny és obra de Daniel Olmo d’Estudi Grafema. El nou disc de nadales forma part de les campanyes de promoció de l’ús del valencià i serà distribuït als més de 180 ajuntaments als quals la Diputació de València presta assistència lingüística i també a tots els ajuntaments que disposen d’agència AVIVA de promoció del valencià.

És el segon disc de nadales que edita la Diputació de València, després de Done'm l'asguilando! Cançons populars del Nadal valencià, que recopilava  una série de nadales de tot l’àmbit territorial valencià des del Pinós fins a Vinaròs amb l’element comú de l’asguilando.

Els grups participants en el disc actual, Ara ve Nadal, són: Tardor amb A Betlem me’n vull anar, Mox amb L’olla de Nadal, Arthur Caravan amb Pastorets i pastoretes, Sva-ters amb Nadala de Carcaixent, Feliu Ventura amb Ai, Pep!, Herba Negra & Bit Beat Boy amb Barrabàs, Gent del desert amb Ou, ou quina meravella, Lilit i Dionís & Mark Dasousa amb Nadala del poble de Callosa d’En Sarrià, Andreu Valor amb Parrampim, Mireia Vives & Borja Penalba amb Maria anava partera, El Diluvi amb Tampa Tapam i Pau Alabajos amb La nit de Nadal.

A la presentació han participat Andreu Valor, Herba Negra, Tardor i Mireia Vives amb Borja Penalba que han cantat les nadales que han musicat. Els assistents van rebre un exemplar del disc. A més, es poden escoltar les cançons en el web de Mésdemil https://mesdemil.bandcamp.com/

 DescripcióMida
icono application/pdfInvitació Ara ve Nadal.pdf1.16 MB
Imatge tornar enrere