Imagen
05 febr 2018

Dimecres, 7 de febrer, a les 19 h, en la Sala Alfons el Magnànim del Centre La Beneficència (València), es presenta el cartell de les «Plantes aromàtiques», una iniciativa de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València per a difondre la terminologia de les principals espècies aromàtiques de les nostres terres.

Imagen
11 des 2017

Dimarts, 5 de desembre, es presentà a la sala Alfons el Magnànim el disc de nadales en versió folk El Nadal del poble (Mésdemil, 2017). Durant l’acte hi hagué les intervencions del diputat de Cultura, Xavier Rius; la cap de la Unitat de Normalització Lingüística, Immaculada Cerdà; el compilador del disc, Josep Vicent Frechina i les actuacions d’Arrop i Talladetes, Trompa i Fil, Xavier de Bétera i Jonatan Penalba, que interpretaren les nadales que han musicat per a aquest treball. A més, els assistents a l’acte foren obsequiats amb un exemplar del disc.

 

Imagen
27 oct 2017

Com a complement de la campanya de «La benvinguda a casa», que comprén material de promoció de l’ús del valencià i fullets divulgatius per a fomentar la transmissió de la llengua, la Unitat de Normalització ha creat la web Bressolant que permet escoltar les onze cançons de bressol que apareixen en el llibre-CD del mateix nom i, a més, unes explicacions de cada una.

Imagen
27 oct 2017

Explorem el món dels nadons i oferim als futurs pares i mares l’estoig de «La benvinguda a casa».

Imagen
28 febr 2017
La Diputació de València ha presentat l'1 de març la campanya El teu comerç parla en valencià, perquè el valencià és marca de qualitat, adreçada a establiments comercials, bars, restaurants i negocis en general dels municipis de les comarques de València.
Imatge tornar enrere