Retrobem_38.PNG

Retrobem la Nostra Música 2017

38 Campanya Retrobem la Nostra Música

La Diputació de València és conscient de la importància que té la música de banda en la cultura i la tradició valencianes, i a través de l’Àrea de Cultura va començar, el 1980, a mostrar el seu suport a les societats musicals de la província. Aquest mateix suport s’ha anat estenent a altres agrupacions musicals amb les quals comparteix el seu interés per transmetre la música, les nostres tradicions i la nostra cultura, com són: les corals, les orquestres simfòniques, les orquestres de pols i plectre, els grups de dolçaina i tabal i els grups folklòrics.

Així mateix, a més de la celebració de concerts s’han obert ajudes per a altres àmbits que són fonamentals en el desenvolupament de la seua activitat, com és el suport a les escoles d’educands, la gravació de CD, l’edició de partitures…

Amb aquesta nova legislatura s’ha donat un pas més i es pretén posar València en el mapa del fenomen cultural valencià a través de les bandes de música, i s’ha obert la línia València és música, amb la qual es pretén portar la nostra música més enllà de la província i obrir-la al món.

 

1. BASES PROVISIONALS: aprovades pel Ple de la Diputació el 21/02/2017, i publicades en el Butlletí Oficial de la Província el 23/02/2017.

 

2. BASES DEFINITIVES: aprovades pel Ple de la Diputació el 18/04/2017, i publicades en el Butlletí Oficial de la Província (BOP NÚM. 76), el 21-IV-2017.

 

3. PUBLICACIÓ EXTRACTE CONVOCATÒRIA: pendent d'aprovació per Junta de Govern.

 

Una vegada publicat l'extracte; es penjara en la pàgina Web: www.dival.es/Centres Àrea de Cultura/Promoció Cultural, el termini hàbil per a presentar les sol·licituds.

 

4. GESTIÓ DE SOL·LICITUDS:

Es presentarà amb formulari electrònic i només per via telemàtica a través de la seu electrònica. Per a això s'ha de tindre el certificat de firma digital, bé de l'entitat que sol·licita o del seu representant legal.

 

5. DIFUSIÓ

·         Cartell  (descàrrega opcional o arreplega en Servici de Publicacions de Diputació)

·         Programa de mà  (se descàrrega ací)

 

6. ARREPLEGA MATERIAL CAMPANYA - CARTELLS, PARTITURES, CD,S

Nomésdilluns i dijous en horari de 10:30 a 13:30 hores. (A partir del dia 27 de febrer del 2017)

C/ Beat Nicolau Factor, 1 - 46007 València (cridar abans al 96 388 25 90)

 

7. D'INTERÉS A LES ENTITATS SOL·LICITANTS

El certificat de firma digital per a representants legals d'entitats o persones físiques, es pot obtindre acudint amb el DNI a la   Diputació en Directe, plaça de Manises, 4, 46003 València; més informació: tel. 96 388 25 25

 

Les entitats poden traure el certificat de firma digital en la pàgina web: www.accv.es, per a més informació tel. 902 48 24 84

 

8. SEGUIR NOVETATS I POSADA AL DIA DE LA 38 CAMPANYA RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA:

www.dival.es/Centres Àrea de Cultura/Promoció Cultural

 

 


Imatge tornar enrere