D' Arrel, la IV Trobada de Folklore, música, cançons i balls valencians, és una proposta organitzada per l'Àrea de Cultura de la Diputació de València, amb diferents activitats lligades a les manifestacions populars i culturals de les comarques valencianes. La vocació de convertir-se en una mostra de les propostes musicals molt arrelada compta amb la col·laboració d'ajuntaments que van acollint les diferents edicions.

El proper dissabte 19 d'octubre tindrà lloc a Nàquera, El Camp de Túria, la segona de les convocatòries "D'Arrel Jove" dins la IV Trobada de Folklore, Música, Cançons i Cants Valencians. Aquesta serà una de les jornades que es realitzaran en els nostres municipis amb la finalitat de promoure la cultura popular i tradicional de les comarques valencianes acostant-es al públic més menut. Tallers de danses infantils i concerts familiars; una variada programació que trobaràs al cartell adjunt.

El proper dissabte 27 de juliol tindrà lloc a Montaverner, La Vall d’Albaida, la quarta de les jornades "D'Arrel" dins la IV Trobada de Folklore, Música, Cançons i Cants Valencians. Aquest serà un de diversos actes que es realitzaran en els nostres municipis amb la finalitat de promoure la cultura popular i tradicional de les comarques valencianes. Xaranga, danses i balls populars valencians, concert, correfoc… i una variada programació que trobareu al cartell adjunt.

 

El proper dissabte 6 de juliol tindrà lloc a Beniarjó, La Safor, la tercera de les jornades "D'Arrel" dins la IV Trobada de Folklore, Música, Cançons i Cants Valencians. Aquest serà un de diversos actes que es realitzaran en els nostres municipis amb la finalitat de promoure la cultura popular i tradicional de les comarques valencianes. Xaranga, danses i balls populars valencians, concert, correfoc… i una variada programació que trobareu al cartell adjunt.

El proper dissabte 25 de maig tindrà lloc a Masssalfassar, L’Horta Nord, la segona de les jornades "D'Arrel" dins la IV Trobada de Folklore, Música, Cançons i Cants Valencians. Aquest serà un de diversos actes que es realitzaran en els nostres municipis amb la finalitat de promoure la cultura popular i tradicional de les comarques valencianes. Xaranga, danses i balls populars valencians, concert, correfoc… i una variada programació que trobareu al cartell adjunt.

 

 

El proper dissabte 11 de maig tindrà lloc a Torrebaja, Rincón de Ademuz, el primer acte "D'Arrel" dins de la seua “IV trobada de Folklore”. Aquest serà el primer d'un conjunt d'actes que es realitzaran en diversos municipis i comarques de València, amb la finalitat de promocionar a través d'aquesta campanya la música, cançons i balls valencians. 

Queda concedida als municipis indicats l'acollida de les Activitats Culturals, organitzades per la Diputació de València, en l'oferta de Les Arts Volant, D'Arrel 2019 i Escena Erasmus.

Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
Imagen

El passat dissabte 23 d'abril, al Teatre Principal de València, vam viure la primera de les nits D'Arrel 2019 de la mà de l'espectacle de La Brama "A la nostra manera" amb la participació de Cashalada, la Nova Muixeranga d'Algemesí, el Grup de Danses la Senyera, Quakes Company, Amores Grup de Percussió, la pianista Mónica Montesinos i el dj Dani Navarro.

 

Una magnífic tret d'eixida per a la Trobada D'Arrel que continuarà a partir del mes de maig amb noves propostes de cultura tradicional en els pobles i comarques valencianes.

Publicat en el BOP l'anunci i el model de sol·licitud del procés de selecció dirigit a ajuntaments per a participar en les activitats de l'Àrea de Cultura 2019: D'Arrel, Les Arts Volant, Escena Erasmus.

Imatge tornar enrere