El Certamen de Bandes és un encontre de gran repercussió social que arriba a l’edició núm. 42 en maig de 2018. La província de València acull 330 societats musicals, fet que suposa més d’un terç de totes les societats musicals espanyoles, amb un teixit associatiu de gran rellevància social. El Certamen compta amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana [FSCV], i enguany participen 13 societats musicals, en les cinc categories existents, segons el nombre d’intèrprets de cada banda. La participació de les societats musicals en el certamen comporta una aportació fixa per a les despeses més un premi en metàl·lic a les bandes guanyadores de cada secció. A més, una selecció de les bandes guanyadores participarà posteriorment en el certamen autonòmic.

 

I, com a novetat, des de l'any passat, les bandes guanyadores de Primera i Especial tenen l'oportunitat de fer un concert, preferentment al extranger, amb la subvenció de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València.

                                                                                      

*Ampliada fins el 9 de maig la data d’inscripció del curs Classes magistrals de composició i tècnica de direcció musical.

Publicat el decret amb la composició del Jurat del Certamen de Bandes 2019

Publicat el decret amb les agrupacions seleccionades per a participar en el Certamen de Bandes 2019

A més de la documentació habitual cal presentar el següent annex per a la inscripció en el Certamen de Bandes de la Diputació de València, que finalitza el 2 de gener de 2019 inclòs

Hui s'ha publicat al BOP la convocatòria del Certamen de Bandes de Diputació de València per al 2019.
Les inscripcions hauran de formular-se per mitjà de sol·licitud pel representant legal decada banda, i hauran de ser presentades en el
telemàticament.
El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils a partir de l'endemà a la publicació de l'extracte de la convocatòria en el BOP.
El Certamen se celebrarà els dies 18 i 19 de maig de 2019, en lloc i horari a determinar.
Imatge tornar enrere