Imagen

El Certamen de Bandes és un encontre de gran repercussió social que arriba a l’edició núm. 42 en maig de 2018. La província de València acull 330 societats musicals, fet que suposa més d’un terç de totes les societats musicals espanyoles, amb un teixit associatiu de gran rellevància social. El Certamen compta amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana [FSCV], i enguany participen 13 societats musicals, en les cinc categories existents, segons el nombre d’intèrprets de cada banda. La participació de les societats musicals en el certamen comporta una aportació fixa per a les despeses més un premi en metàl·lic a les bandes guanyadores de cada secció. A més, una selecció de les bandes guanyadores participarà posteriorment en el certamen autonòmic.

 

I, com a novetat, des de l'any passat, les bandes guanyadores de Primera i Especial tenen l'oportunitat de fer un concert, preferentment al extranger, amb la subvenció de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València.

                                                                                      

Resultat del sorteig que determina l'ordre d'actuació de les societats musicals inscrites en la 44 edició del Certamen de Bandes de la Diputació de València.

Decret d'ampliació del termini per a la inscripció en el 44 Certamen de Bandes de la Diputació de València edició 2020. La data queda prorrogada fins el 23 de gener.

Publicat el decret d'aprovació de la convocatòria del 44 Certamen de Bandes de la Diputació de València en la seua edició 2020. Termini de presentació de sol·licituds des del 31 de desembre de 2019 fins al 15 de gener de 2020.

Imatge tornar enrere