El Museu Valencià d’Etnologia ha creat la Xarxa de Museus Etnològics Locals amb la finalitat de fomentar el coneixement, l’intercanvi i la col·laboració entre els museus dedicats a conservar i difondre el patrimoni etnològic valencià. Actualment consta de 29 membres. A més l’Àrea de Cultura destina accions del seu personal tècnic a l’assessorament museogràfic i a cobrir aspectes puntuals en la realització dels projectes expositius dels museus locals. 

Ací trobareu els models i formularis per mitjà dels quals presentar la documentació requerida sol·licitant participar en la campanya de subvencions a Col·leccions Etnològiques 2019.

El BOP publica la convocatòria de subvencions de l'Àrea de Cultura 2019 que podran consultar en els següents enllaços, així com les claúsules generals i l'extracte de la campanya de concessió de subvencions per a col·leccions etnològiques 2019.

El BOP nº 69, del 9 d’abril, publica la Convocatòria de Subvencions de l’Àrea de Cultura.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 15 dies hàbils a partir de l'endemà a la publicació de l'extracte de la convocatòria en el BOP. És a dir, el termini comença el 10 d'abril i finalitza el 6 de maig, tots dos inclosos.

La forma de presentació serà mitjançant els següents passos:

Imatge tornar enrere