Imagen

D' Arrel, la III Trobada de Folklore, música, cançons i balls valencians, és una proposta organitzada per l'Àrea de Cultura de la Diputació de València, amb diferents activitats lligades a les manifestacions populars i culturals de les comarques valencianes.
La vocació de convertir-se en una mostra de les propostes musicals d'arrel compta amb la col·laboració dels ajuntaments que l'acolliran  durant la present edició de 2018: Sumacàrcer (La Ribera Alta), Montesa (La Costera), Quartell (El Camp de Morvedre) i València (L'Horta).
D'Arrel tindrà diferents parades que s'iniciaran el mes de juny, continuaran durant els mesos de setembre i octubre i finalitzaran a una selecció d'espais naturals a la ciutat de València.

Les dates definitives de la Trobada de Folklore són: 

•El programa promogut per l'Àrea de Cultura per a fomentar i revaloritzar la música i balls tradicionals se celebrarà en les comarques del Camp de Morvedre, La Ribera Alta, La Costera i València

•Les activitats començaran a Sumacàrcer el 30 de juny i 1 de juliol, seguiran a Montesa els dies 28, 29 i 30 de setembre, en Quartell el 5, 6 i 7 d’octubre i en València ciutat el dies 19, 20  i 21 d'octubre.

L’Àrea de Cultura de la Diputació de València posa en marxa la III Trobada de Folklore. Música i balls tradicionals valencians,la qual tracta d’impulsar les manifestacions de la cultura popular valenciana i la seua singularitat, amb l’objectiu de projectar‐les als municipis i a les comarques, al mateix temps que tracta d’implicar directament els ajuntaments i les entitats culturals en l’organització de la mostra.

La Trobada de Folklore de la Diputació de València 2017 tancarà amb dos concerts corals de repertori nadalenc, que se celebren els dies 27 i 28 de desembre al Palau de les Arts de València.

 

L'aula Magistral acollirà el 27 de desembre a la coral del Centre Artístic Musical de Bétera i el 28 actuarà la Coral Marinyén de Tavernes de la Valldigna. Ambdues corals pertanyen a dos dels quatre municipis que durant la present edició han estat seus de la Trobada en l'àmbit comarcal, dinamitzant amb èxit el folklore valencià i la reunió de veïns tant en el Camp de Túria com La Vall d'Albaida.

L’Àrea de Cultura de la Diputació de València posa en marxa la segona edició de la Trobada de Folklore i ofereix als ajuntaments la possibilitat de participar-hi. L’edició de 2017 proposa un model de representació territorial de quatre comarques diferents seleccionades d’entre les sol·licituds rebudes dels ajuntaments, en estreta col·laboració i com element d'impuls de les seues activitats culturals.

Imatge tornar enrere