Imagen

D' Arrel, la III Trobada de Folklore, música, cançons i balls valencians, és una proposta organitzada per l'Àrea de Cultura de la Diputació de València, amb diferents activitats lligades a les manifestacions populars i culturals de les comarques valencianes.
La vocació de convertir-se en una mostra de les propostes musicals d'arrel compta amb la col·laboració dels ajuntaments que l'acolliran  durant la present edició de 2018: Sumacàrcer (La Ribera Alta), Montesa (La Costera), Quartell (El Camp de Morvedre) i València (L'Horta).
D'Arrel tindrà diferents parades que s'iniciaran el mes de juny, continuaran durant els mesos de setembre i octubre i finalitzaran a una selecció d'espais naturals a la ciutat de València.

Les dates definitives de la Trobada de Folklore són: 

•El programa promogut per l'Àrea de Cultura per a fomentar i revaloritzar la música i balls tradicionals se celebrarà en les comarques del Camp de Morvedre, La Ribera Alta, La Costera i València

•Les activitats començaran a Sumacàrcer el 30 de juny i 1 de juliol, seguiran a Montesa els dies 28, 29 i 30 de setembre, en Quartell el 5, 6 i 7 d’octubre i en València ciutat el dies 19, 20  i 21 d'octubre.

L’Àrea de Cultura de la Diputació de València posa en marxa la III Trobada de Folklore. Música i balls tradicionals valencians,la qual tracta d’impulsar les manifestacions de la cultura popular valenciana i la seua singularitat, amb l’objectiu de projectar‐les als municipis i a les comarques, al mateix temps que tracta d’implicar directament els ajuntaments i les entitats culturals en l’organització de la mostra.

Imatge tornar enrere