Imagen

 

Què és Retrobem la Nostra Música?

Retrobem la Nostra Música és un programa estable de suport a la música promogut des de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València. Comptarà aquest any 2018 amb 39 edicions i el seu objectiu principal és donar suport a bona part de les activitats musicals que naixen des d’iniciatives municipals, d’associacions i societats musical valencianes. Retrobem és el programa més ambiciós, que arriba a més gent i que més recursos absorbeix de tota la Promoció Musical de la Diputació de València, fins a un 65 % del pressupost dedicat a aspectes musicals dins de l’Àrea de Cultura.

 

A qui s’orienta la campanya Retrobem?
Qui s’hi pot beneficiar? El programa s’orienta bàsicament a ajuntaments que desenvolupen programes musicals o escoles d’educands, sobretot, a entitats federades. Poden ser beneficiaris del Retrobem agrupacions com: societats musicals, corals, orquestres simfòniques, rondalles de corda, grups de tabal i dolçaina, grups de danses i rondalles, etc. Línies bàsiques de treball del Retrobem Malgrat la minva de recursos generals quant a les aportacions a la Diputació de València per part de l’administració central de l’estat, s’ha fet un esforç considerable per tal de poder mantenir les tradicionals línies de suport a la música, així com afegir noves línies com la internacionalització de bandes, reforçada a més amb els programes de «València és música».

<--break- />

Ací trobaran el model per a certificar les despeces i ingressos hagudes en les escoles d'educands en el periode de gener a juny.

Punxen en aquest enllaç per obrir el document.

 

Després de ser publicada la convocatòria de Retrobem la Nostra Música el dia 3 d'abril de 2018 en el BOP, el termini de presentar les sol·licituds comença l'endemà de la publicació ( 4 d'abril de 2018) i finalitza 15 dies hàbils després ( 25 d'abril).

Convocatòria de concessió de subvencions de la Diputació de València a activitats culturals de entitats sense ànim de lucre: Retrobem la Nostra Música.

Nota: Consultar documentació en la següent publicació d'aquesta pàgina web o punxant ací.

Ací trobareu l'enllaç amb la informació per presentar els documents i els formularis per sol·licitar el programa. Imprescindible presentar tots els documents degudament emplenats.

El formulari de sol·licitud el trobareu a la plataforma digital d'ací a poc temps. Cada vegada que s'accedeix a la plataforma es guarda l'última modificació anul·lant-se l'anterior. Comproven que en la seua sol·licitud estan tots els apartats per als quals vulguen sol·licitar subvenció.

Adjuntem l'enllaç del cartell i el programa de mà.

 

 La Diputació de València edita tots els anys un lot de partitures d’autors valencians per tal de fomentar la difusió de les composicions pròpies d’autors valencians i posicionar millor el treball dels compositors.  Així mateix, hi ha una versió que apareix en format CD  formant una col·lecció que ja supera la trentena de discos editats.
 
Partituras Retrobem la Nostra Música

La Diputació de València du a terme, com una activitat més de suport a la música valenciana, l'edició de partitures de música d'autors valencians, tant per a banda com per a orquestra i cors.

De la mateixa manera tots els anys s'edita un CD en el qual agrupacions musicals de la província interpreten obres les partitures de les quals ja han sigut editades per la Diputació.

Imatge tornar enrere