CONVOCATÒRIA 23 BEQUES ÀREA DE CULTURA DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

Convocatòria de la concessió de 23 beques de pràctiques i investigació de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València 2020.

LOGOTIP ÀREA DE CULTURA

Les entitats beneficiàries de les subvencions gestionades pel Servei de Cultura deuen fer constar la col·laboració de la Diputació de València en les activitats o projectes subvencionats incloent el logotip de la Diputació - Àrea de Cultura en tot el material gràfic i publicitat que s'edite. En aquest apartat posem a disposició dels nostres usuaris el logotip vigent.

Trobada d'Arrel a Massalfassar

El proper dissabte 25 de maig tindrà lloc a Masssalfassar, L’Horta Nord, la segona de les jornades "D'Arrel" dins la IV Trobada de Folklore, Música, Cançons i Cants Valencians. Aquest serà un de diversos actes que es realitzaran en els nostres municipis amb la finalitat de promoure la cultura popular i tradicional de les comarques valencianes. Xaranga, danses i balls populars valencians, concert, correfoc… i una variada programació que trobareu al cartell adjunt.

Trobada d'Arrel a Torrebaja

 

 

El proper dissabte 11 de maig tindrà lloc a Torrebaja, Rincón de Ademuz, el primer acte "D'Arrel" dins de la seua “IV trobada de Folklore”. Aquest serà el primer d'un conjunt d'actes que es realitzaran en diversos municipis i comarques de València, amb la finalitat de promocionar a través d'aquesta campanya la música, cançons i balls valencians. 

Decret i Extracte BOP correcció d'errades convocatòria de subvencions: Campanya Retrobem i Adquisició d'instruments

Modificació termini de presentació, ampliat fins el 15 de maig.

Trobàreu tota la informació dins de cadascuna de les campanyes, en els seus respectius apartats: "Convocatòria..."

Convocatoria de Subvenciones del Área de Cultura 2019

  • Publicades en el BOP 69 d'9 de abril
  • Termini de presentació: des del 10 d'abril fins el 6 de maig.
  • Tota la informació detallada en: Promoció cultural. València es música, en l'Àrea de Cultura.

Decret de concessió Activitats Culturals 2019

Queda concedida als municipis indicats l'acollida de les Activitats Culturals, organitzades per la Diputació de València, en l'oferta de Les Arts Volant, D'Arrel 2019 i Escena Erasmus.

Classes magistrals de composició i tècnica de direcció musical

*Ampliada fins el 9 de maig la data d’inscripció del curs Classes magistrals de composició i tècnica de direcció musical.

Anunci i model de sol·licitud per a participar en les Activitats Culturals de l'Àrea de Cultura 2019: D'Arrel, Les Arts Volant, Escena Erasmus

Publicat en el BOP l'anunci i el model de sol·licitud del procés de selecció dirigit a ajuntaments per a participar en les activitats de l'Àrea de Cultura 2019: D'Arrel, Les Arts Volant, Escena Erasmus.

Imatge tornar enrere