Decret de concessió a entitats locals de la convocatòria d'Activitats Culturals 2020: Les Arts Volant, Escena Erasmus i D'Arrel

El BOP núm. 20, de 12 de març de 2020, publica la selecció de les entitats locals on es realitzaran les activitats culturals organitzades per l'Àrea de Cultura de la Diputació de València: Les Arts Volant, Escena Erasmus i D'Arrel.

Cartell i programa de mà Excel·lent 2020. Subvencions a societats musicals

Cartell i programa de mà per a concerts, dins de la campanya Excel·lent de subvencions a societats musicals (música de banda).

Decrets de justificació de les subvencions de societats musicals Retrobem 2019

El BOP publica els decrets de justificació de les subvencions de societats musicals Retrobem 2019.

Decret de justificació de les subvencions d'Instruments Musicals 2019

El BOP núm. 25, de 6 de febrer de 2020, publica la justificació de la subvenció d'Instruments Musicals destinada e entitats musicals de la província de València.

Decret de justificació de les subvencions Retrobem la Nostra Música 2019

El BOP núm. 31, de 14 de febrer de 2020, publica el decret mitjançant el qual s'aprova la justificació de les subvencions Retrobem la Nostra Música 2019, detinades a agrupacions musicals.

Decret de justificació de les subvencions destinades a entitats musicals: Projectes Generals de Música Antiga, d'Orquestra, de Cambra i de Piano 2019

El BOP núm. 31, de 14 de febrer, publica el decret mitjançant el qual s'aprova la justificació de les subvencions concedides a entitats musicals: Projectes Generals de Música Antiga, d'Orquestra, de Cambra i de Piano 2019.

Decret de justificació de subvencions destinades a Col·leccions Etnogràfiques Xarxa de Museus Etnològics Locals 2019

El BOP número 26, de 7 de febrer, publica el decret mitjançant el qual s'aprova la justifiació de les subvencions concedides a entitats locals per a Col·leccions Etnogràfiques, Xarxa de Museus Locals 2019.

 

Decreto de justificación de subvenciones destinadas a Colecciones Etnográficas Xarxa de Museus Etnològics Locals 2019

El BOP número 26, de 7 de febrero, publica el decreto por el que se aprueba la justificación de las subvenciones concedidas a entidades locales para Colecciones Etnogràficas, Xarxa de Museus Locals 2019.

Decret de justificació de subvencions destinades a entitats culturals per a Projectes Generals Culturals i Festivals, Mostres, Trobades i Certàmens Culturals 2019

El BOP número 26, de 7 de febrer, publica el decret mitjançant el qual s'aprova la justificació de les subvencions concedides a entitats culturals per a Projectes Generals Culturals i Festivals, Mostres, Trobades i Certàmens Culturals 2019.

Decret de justificació de subvencions destinades a entitats locals per a jaciments arqueològics Ruta dels Ibers 2019

El BOP número 25, de 6 de febrer, publica el decret mitjançant el qual s'aprova les justificacions de les subvencions concedides a entitats locals per a jaciments arqueològics de la província de València, Ruta dels Ibers 2019.

Imatge tornar enrere