Versió per a imprimir

Albaida soŀlicita més personal per a atendre els serveis socials

  • La diputada Rosa Pérez Garijo ha manifestat en la reunió amb l'alcalde d'Albaida que el seu interès és que els ajuntaments reben més ajudes per a les necessitats concretes de cada municipi
Rosa Pérez se reúne con alcalde d'Albaida foto_Abulaila (2).jpg
01/02/2016

La diputada d'Inclusió Social, Rosa Pérez Garijo, ha mantingut una reunió amb l'alcalde d'Albaida, Josep Albert, qui li ha soŀlicitat que es reforce el personal que atén els serveis socials en el seu municipi.

 

La diputada Pérez Garijo ha expressat la seua voluntat de revisar a fons l'assignació per als serveis socials generals, en els quals es prevaldran els valors tècnics per a l'adjudicació de la partida econòmica destinada a aquest sector.

 

D'altra banda, la diputada d'Inclusió Social ha dit que s'estudiaran les necessitats concretes de cada localitat, perquè no tots estan en la mateixa situació i s'ha de donar la resposta adequada a cada municipi.

 

A més, ha dit que partiran del diàleg sobre les necessitats existents entre els equips tècnics de la delegació i els municipis i mancomunitats.

 

La diputada d'Inclusió Social també ha comentat que s'està avançant en un model de major fluïdesa comunicativa amb la Consellería de Benestar Social i les seues direccions generals, ja que «hem de construir i reconstruir i ho hem de fer coŀlaborant totes les institucions i a tots els nivells».

 

Pérez Garijo ha destacat una vegada més com la política social i la coordinació entre totes les institucions són una prioritat absoluta de la nova Diputació per a no duplicar ni crear disputes d'espais amb interessos partidistes. «A més, el canvi no tracta solament de com fer les coses, sinó de com volem fer les coses: situant les persones, la seua independència vital, la seua dignitat i els seus drets en l'eix principal de la nostra política».

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet