Versió per a imprimir

Alcublas cobreix la seua pista poliesportiva amb ajuda de la Diputació

  • La diputada Isabel García visita les obres ja finalitzades de remodelació i condicionament d'aquest espai esportiu de la comarca de Los Serranos
  • García: “Ajudem als municipis a tenir instal·lacions en bon estat i sostenibles, adequades als usuaris que habitualment les gaudeixen”
Imagen
29/12/2017

La diputada d'Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, ha visitat les obres d'adequació i millora ja finalitzades en les instal·lacions esportives de les Alcubles, en la comarca dels Serrans. Aquesta actuació, subvencionada per la corporació provincial, ha permés remodelar i condicionar la pista poliesportiva de les Alcubles, amb la instal·lació d'una coberta preparada per a adaptar parets retràctils.

 

Alcublas ja té la seua pista poliesportiva coberta. Amb ajuda de la Diputació de València, el municipi ha donat resposta a una de les reivindicacions de les seues veïnes i veïns i la corporació cobreix una plaça més dins del seu Pla de Millora i Conservació d'Instal·lacions Esportives, que amb una inversió superior als 4 milions d'euros ha arribat a més d'una trentena de municipis de la província.

 

Aquesta actuació concreta a les Alcubles té un pressupost de 88.000 euros, que han servit per a instal·lar una coberta sobre una superfície de 1.150 metres quadrats, que permetrà als usuaris del municipi practicar esport o realitzar qualsevol tipus d'activitat social protegits de les inclemències meteorològiques de l'hivern i de la calor de l'estiu.

 

Aquesta actuació resol problemes reals de les veïnes i veïns en l'ús de les instal·lacions esportives del seu municipi, en la línia d'aquest tipus d'obres engegades per la *Diputació des de l'àrea que dirigeix Isabel García. "És un gran avantatge disposar d'aquesta coberta, ja que no teníem on jugar a futbito quan plovia o feia una excessiva calor", ha declarat l'alcaldessa de les Alcubles, Blanca Rosa.

 

Per la seua banda, la diputada d'Esports, Isabel García, ha destacat "la responsabilitat de la Diputació a l'hora d'ajudar als municipis a tenir instal·lacions en bon estat i sostenibles, adequades als usuaris que habitualment les gaudeixen". En la mateixa línia s'expressa el president, Jorge Rodríguez, que valora "l'aposta d'aquesta institució pels hàbits saludables i la pràctica de l'esport en les millors condicions possibles".

 

Aquestes actuacions incloses en el Pla de Millora d'Instal·lacions Esportives no són les úniques que s'estan duent a terme durant la present legislatura en matèria d'infraestructures esportives, ja que els ajuntaments estan destinant a aquest efecte parteix de les ajudes rebudes de la Diputació a través dels diferents plans provincials.

 

En concret, en el IFS de 2017 els consistoris han invertit prop de 3 milions d'euros en la millora d'instal·lacions esportives, entre les quals destaquen piscines, poliesportius i camps de futbol. Sumant aquesta partida a les inversions en matèria esportiva del primer Pla d'Inversions Sostenibles (IFS) i els PPOS, actuals Planes de Serveis i Obres Municipals (SOM), la quantitat es dispara per sobre dels 15 milions d'euros aquesta legislatura.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet