Versió per a imprimir

Amparo Mora: «Sempre hem col·laborat amb FAGA i els fruits són a la vista»

  • La Federació d’Associacions Gitanes de la Comunitat Valenciana ha celebrat este matí la inauguració de les jornades culturals que convoca anualment
Imagen
29/10/2012

 

La diputada provincial de Benestar Social, Amparo Mora, ha assistit este matí a l’obertura de les jornades culturals i d’integració que convoca anualment FAGA, la Federació d’Associacions Gitanes de la Comunitat Valenciana.
 
El vicepresident de FAGA, Francisco Santiago, ha estat acompanyat pels tres presidents provincials de la federació, Enrique Jiménez, de Castelló, Manuel Bustamante, de València, i Ramón Fernández, d’Alacant.
 
Durant el matí, que ha començat amb l’obertura oficial a càrrec del president Fabra, s’ha parlat d’ocupació, educació i formació, i especialment de la relació de la societat en general amb el poble gitano.
 
Amparo Mora ha manifestat que «la Diputació sempre ha col•laborat amb FAGA. La integració del poble gitano és un dels objectius amb què hem treballat des de fa temps i ho continuarem fent per tal que la integració social siga un fet i no un projecte».
 
«A més, FAGA és un col•lectiu que es mou molt i té inquietuds. L’any passat ens presentaren un programa de formació per a la inserció laboral de les dones gitanes, i dins del conveni de col·laboració que manté la Diputació amb esta federació li vam poder donar suport», ha explicat la diputada.
Declaracions d’Amparo Mora
Declaracions d’Amparo Mora
Recursos de l'acte
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet