Versió per a imprimir

Andilla solucionarà la falta d’aigua potable amb l’ajuda de la Diputació

  • Alfonso Rus subscriu un conveni amb l’alcalde d’Andilla per a canalitzar l’aigua d’un brollador pròxim amb una subvenció de la corporació provincial de 130.000 euros
  • Jesús Ruiz: «Esta actuació millorarà la qualitat de vida d’unes 1.500 persones que estiuegen en la nostra localitat i donarà resposta a la demanda d’uns 200 veïns»
El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha subscrit este matí un
07/11/2012

Andilla abastirà d’aigua potable els nuclis d’Osset i Artaj amb l’ajuda de la Diputació, que coŀlaborarà amb l’Ajuntament per a canalitzar l’aigua d’un brollador pròxim.

 

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha subscrit este matí un acord amb el consistori representat pel seu edil, Jesús Ruiz, per a millorar el subministrament d’aigua en el municipi.

 

La corporació provincial subvencionarà les obres amb una inversió de 130.000 euros que serviran per a «posar punt final a una etapa molt llarga en la nostra població» —ha explicat l’alcalde.

 

«Esta actuació millorarà la qualitat de vida d’unes 1.500 persones que estiuegen en la nostra localitat i donarà resposta a la demanda històrica d’uns 200 veïns que viuen durant tot l’any en esta zona sense xarxa d’aigua potable i que utilitzen cisternes» —ha explicat el responsable municipal.

 

Finalment, Jesús Ruiz ha declarat que per als pobles xicotets com Andilla (amb 300 habitants) l’ajuda de la Diputació de València és «fonamental per a poder dur a terme projectes que atorguen un major benestar als ciutadans».

Jesús Ruiz, alcalde d'Andilla
Jesús Ruiz, alcalde d'Andilla
Vídeo de la trobada
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet