Versió per a imprimir

Comença el compte enrere per a conèixer les obres que optaran al Premi de Teatre Infantil Escalante

  • Els dramaturgs poden presentar fins al pròxim 5 d'octubre les creacions en valencià destinades al públic més menut
Imagen
04/09/2017

Comença el compte enrere per a conèixer les obres que optaran al Premi de Teatre Infantil del centre Escalante, convocades per la Diputació de València a través de l'àrea de Teatres que lidera la diputada provincial Rosa Pérez Garijo. Els dramaturgs poden presentar fins al pròxim 5 d'octubre les creacions en valencià que conquistaran als més menuts.

 

"Des de l'àrea de teatres, el que pretenem és reconèixer la immensa labor dels creadors valencians i impulsar el teatre infantil a cada racó de les nostres comarques", ha reconegut Pérez Garijo.

 

El guardó, dotat amb 5.000 euros, està destinat a distingir la millor obra inèdita de literatura dramàtica per al públic infantil escrita en valencià. Així mateix, els candidats que opten al premi hauran de tindre la majoria d'edat abans que finalitze la presentació de les obres.

 

En l’anterior edició del Premi va resultar guanyadora l’obra Sam el pirata i l’illa de les ànimes captives del dramaturg, actor i director teatral Mariano Lloret (Gandia, 1971), que posteriorment va ser publicada per l’editorial Bromera i els exemplars de la qual van ser remesos per la pròpia Diputació a les biblioteques públiques municipals de la província de València.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet