Versió per a imprimir

Corbera adequa l’escenari del Cinema-Teatre Ricardo Cebolla amb l’ajuda de la Diputació

  • La vicepresidenta, Maria Josep Amigó, ha visitat recentment les actuacions realitzades en aquest espai escènic per adequar-se a les exigències d’una ampla i variada programació cultural anual
Imagen
03/08/2017

L’Ajuntament de Corbera ha escomès actuacions d’adequació i millora sobre la caixa escènica del Cinema-Teatre Ricardo Cebolla d’aquesta localitat de la Ribera Baixa. Unes intervencions que han estat visitades recentment per la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, l’alcalde del municipi, Jordi Xavier Vicedo, i membres de la corporació municipal.

 

En concret, el consistori de Corbera ha fet servir una partida pressupostària de 36.905 euros, corresponent al Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) –abans anomenat PPOS– de la corporació provincial per a la remodelació de la caixa escènica principal del Cinema-Teatre Ricardo Cebolla, un fet que permetrà acollir actuacions culturals de diferent índole, ja siguen representacions teatrals, concerts, propostes de música i dansa o projeccions cinematogràfiques.

 

Així mateix, s’ha procedit a la substitució i motorització de l’estructura d’il·luminació, afavorint així una millor disposició dels focus depenent de quines siguen les necessitats en cadascun dels espectacles. En el curt termini també existeix la previsió de procedir a la substitució del cortinatge, el qual es troba actualment en un avançat estat de deteriorament, i millorar l’acústica del recinte. Uns treballs per als quals es comptarà amb una partida pressupostària de 33.000 euros de fons municipals.

 

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha aprofitat la seua visita a la Ribera Baixa per a reivindicar «l’autonomia municipal a l’hora de definir quines actuacions resulten prioritàries i constitueixen necessitats reals per a cadascun dels municipis». Per això, Maria Josep Amigó s’ha congratulat «de comprovar la capacitat de treball de les corporacions locals», un fet que «ens permet confiar en que la gestió municipal es troba en sintonia amb l’esperit i les línies de treball marcades pel nou equip de govern de la Diputació de prioritzar la millora de la qualitat de vida de les persones».

 

Per la seua part, l’alcalde de Corbera, Jordi Xavier Vicedo,ha assegurat que aquestes intervencions realitzades al Cinema-Teatre Ricardo Cebolla «permeten adequar aquest espai escènic a les exigències d’una ampla i variada programació cultural amb què compta el municipi, amb activitats i propostes per a tots els públics i gustos». De fet, Corbera forma part enguany per primera vegada del Circuit CulturArts de la Generalitat Valenciana.

 

Així mateix, Vicedo també ha incidit en que aquestes últimes actuacions d’adequació «troben una continuïtat amb les ja executades l’exercici passat, orientades a millorar les entrades del recinte, a afavorir l’accés de persones amb mobilitat reduïda, i l’habilitació de les eixides d’emergència», ha explicat l’alcalde de Corbera.

 

El Cinema-Teatre Ricardo Cebolla de Corbera és hereu de l’antic cinema Salón Rosa. Aquest immoble va estar adquirit pel Consistori i el condicionà com a espai cultural polivalent. Des d’aleshores ha estat un contenidor escènic capaç d’albergar actuacions teatrals, concerts de música, dansa o projeccions cinematogràfiques, entre d’altres propostes culturals. A més de resultar un espai propici per a la celebració de diferents activitats i iniciatives per part de les associacions i col·lectius cívics de la localitat. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet