Versió per a imprimir

Culturama premia el projecte “Transformant la societat des de la igualtat de gènere” amb el suport de la Diputació

  • El projecte guardonat pretén combatre la desigualtats de gènere a nivell social usant com a eina el Teatre de l'Oprimit i tallers que involucren activament als veïns d'Ontinyent
Imagen
06/10/2016

La diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, ha participat en l'acte de lliurament dels premis Culturama a la Innovació Social en Joventut, que enguany celebra la seua quarta edició. “La col·laboració de la Diputació seguirà en les pròximes edicions perquè aquesta iniciativa permet estimular la creativitat i fomentar el reconeixement dels projectes més innovadors i de caràcter social dels joves”, ha assegurat García. 

El primer premi ha sigut per al projecte “Transformant la societat des de la igualtat de gènere” i reconeix una iniciativa a càrrec del grup Conectant, que té com a objectiu combatre les desigualtats de gènere a nivell social usant com a eina el Teatre de l'Oprimit i tallers que involucren activament als veïns d'Ontinyent. 

Barcelona, Us Blancs (Orense) i València, a més d'Ontinyent, són els llocs en els quals s'han dut a terme els projectes premiats, experiències que s'arreplegaran en una publicació que es presentarà la pròxima primavera amb el suport de la Diputació de València. 

La Diputació de València col·labora amb els Premis Culturama des de la seua primera edició. Des de l'Àrea de Joventut, Esports i Igualtat, la Corporació contribueix a la difusió dels guardons, la publicació dels llibres que arrepleguen les experiències premiades i la participació com a part del jurat professional que valora els projectes presentats.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet