Versió per a imprimir

Daimús condicionarà el Centre Jove i conclourà l’edifici polivalent amb l’ajuda de la Diputació

  • El president Rus s’ha reunit amb l’alcalde de la localitat de la Safor i s’ha compromés a atorgar a l’ajuntament una subvenció de 10.000 euros per a dotar de mobiliari l’espai juvenil
  • Francisco Javier Planes: «També finalitzarem la construcció del Centre Polivalent al qual acudiran diàriament més de 200 persones majors de 65 anys»
Alfonso Rus reunit amb el diputat Enguix, l'alcalde de Daimús i la regidora
14/11/2012

 

 

Daimús dotarà de mobiliari el Centre Jove amb una subvenció de la Diputació de València de 10.000 euros, tal com s’ha establit en la trobada que ha mantingut este matí el president Alfonso Rus amb l’alcalde de la localitat, Francisco Javier Planes, amb la regidora de Servicis municipals, Mariví Seguí i el diputat Salvador Enguix.

 

Durant la trobada, el president Rus també s’ha compromés amb l’alcalde a firmar un conveni per a finalitzar les obres del Centre Polivalent que acollirà la Llar dels Jubilats.

 

La Diputacióde València coŀlaborarà amb l’ajuntament per a instaŀlar ordinadors i mobiliari en este espai juvenil, «un edifici diàfan que disposa d’un punt d’informació juvenil i d’una àrea d’esbarjo amb jocs», ha explicat l’alcalde, qui a més ha informat que «unes 800 persones es beneficiaran d’estes instaŀlacions».

 

«Hem realitzat un gran esforç per a construir l’edifici i ara gràcies a la Diputació podrem donar-li ús», ha asseverat l’alcalde.

 

El primer edil també ha informat que la institució provincial coŀlaborarà amb el consistori per a acabar les obres del Centre Polivalent, que albergarà la Llar dels Jubilats: «Finalitzarem la construcció d’un immoble al qual acudiran diàriament més de 200 persones majors de 65 anys».

 

Per a l’edil, la Diputació de València realitza una labor «importantíssima» amb els municipis, a més de ser una institució «molt pròxima» per als alcaldes.

Declaracions de l'alcalde de Daimús
Declaracions de l'alcalde de Daimús
Imatges i totals
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet