Versió per a imprimir

Del Tros al Plat reforça els Premis 2018 de l'Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana

  • La diputada de Turisme Pilar Moncho assisteix demà al lliurament dels guardons gastronòmics en el Veles-e-Vents de la Marina
Del Tros al Plat en Veles e Vents
18/10/2018

Del Tros al Plat reforça els Premis 2018 de l'Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana, amb la seua participació com espónsor, demà divendres, 19 d'octubre, a partir de les 14.00, en el Veles e Vents de la Marina.

 

La participació en els premis és fruit del treball col·laboratiu que el Patronat de Turisme i Del Tros al Plat desenvolupen amb l'Acadèmia de Gastronomia i els principals agents gastronòmics valencians per a posar en valor l'excel·lència del territori valencià, mitjançant una cadena de valor que comença amb productes de la nostra terra i finalitza amb experiències úniques.

 

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, assistirà a la gala gastronòmica, al costat del president de l'Acadèmia, Manuel J. Rodríguez-Murcia, i altres personalitats valencianes.

 

En la gala, es farà lliurament dels distintius 2018 al Millor Cap de Cuina, Cap de Sala, Ciència i Gastronomia, Maker de Xefs, D.O. i IG Protegides, Celler, Crític Gastronòmic, Publicacions i Divulgació, Pastisser, Formació, Trajectòria, premi a “Els que ho fan realitat”, i un Premi Especial per “Tota una Vida”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet