Versió per a imprimir

Diputació inicia el procés de millora de la seguretat en la carretera entre Higueruelas y Alpuente

  • L'àrea que dirigeix Pablo Seguí obri el termini de presentació de candidatures per a l'adjudicació del contracte d'obres de reforç de ferm i millores en la CV-345 per un pressupost de 2,5 milions
  • La primera fase d'aquesta obra millorarà la carretera entre Higueruelas i el Cerro de la Nevera, la segona fase arribarà fins a la Yesa i la fase definitiva reforçarà la seguretat entre La Yesa i Alpuente
Imagen
07/03/2018

La Diputació de València ha iniciat el procés de millora del tram de carretera que connecta Higueruelas amb el Cerro de la Nevera, una actuació que forma part d'un projecte més ampli que aconsegueix a tota la CV-345, una de les vies principals de comunicació en la comarca de Los Serranos.

 

L'objectiu de la corporació provincial, a través de l'àrea de Carreteres que dirigeix Pablo Seguí, és augmentar la seguretat al llarg de tota la via, mitjançant la millora del ferm, el suavitzat de corbes, la millora de la senyalització i el condicionament de marges, vorals i cunetes. La nova calçada s'ha plantejat amb una amplària mitjana de 8 metres al llarg de tot el traçat, amb el consegüent augment de la seguretat viària.

 

Per a açò, l'àrea de Carreteres ha obert el termini de presentació de candidatures per a la redacció del projecte d'ampliació i millora de la seguretat viària d'aquesta carretera, la CV-345, per un pressupost total de 2.514.475 euros i amb la intenció de començar a actuar sobre la carretera abans que acabe l'any.

 

"Es tracta d'un tram amb moltes corbes i bastant estreny en alguns punts, amb les dificultats que comporta per al trànsit de camions, molts de transport internacional, que la travessen diàriament", segons ha declarat el diputat de Carreteres, Pablo Seguí.

 

CV-345 de Higueruelas fins a Alpuente

 

El condicionament de la CV-345 s'ha projectat en tres fases. La primera fase del projecte, que és la que s'està duent a terme amb la licitació i adjudicació del contracte de l'obra, comprén el tram des de Higueruelas fins al Cerro de la Nevera, per un import de 2,5 milions d'euros i un termini d'execució de 5 mesos.

 

Una segona fase actuarà des del tram del Cerro de la Nevera a la Yesa, que s'executarà a través del Servei de Conservació i Explotació, mentre que la tercera fase, ja aprovada, es millorarà la carretera entre La Yesa i Alpuente. En aquesta tercera i última fase, s'iniciarà el procediment d'adquisició dels terrenys necessaris per a la seua execució aquest mateix any. El pressupost inicial de l'obra és de 2 milions d'euros i inclou l'execució de diverses millores funcionals en la variant de La Yesa.

 

A la fi d'aquest mateix any està previst que comencen les obres de la primera fase i que s'haja conclòs el procediment d'adquisició dels terrenys dels altres dos trams, la qual cosa permetria poder iniciar les obres entre el Cerro de la Nevera i la Yesa i traure a licitació el tram fins a Alpuente.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet