Versió per a imprimir

El diputat de Cultura, Xavier Rius, assisteix a l’acte inaugural de ‘La Plaça del Llibre’ i al lliurament dels Premis Plaça

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
31/10/2018

El diputat de Cultura, Xavier Rius, assisteix aquest dijous, 1 de novembre, a les 20.30 hores a la Plaça de l’Ajuntament de València, a l’acte inaugural de ‘La Plaça del Llibre’ i a les 21.15 al Centre de Cultura Contemporània Octubre, al lliurament dels Premis Plaça. A l’acte també assistiran el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona, i el director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano. Enguany, els Premis Plaça seran, pel que fa a la trajectòria literària, per a Isabel-Clara Simó i, pel que fa a la difusió d’autors i editorials, per a l’espai radiofònic i televisiu Plaerdemavida, d’Àpunt.

 

‘La Plaça del Llibre’, que es celebra entre l’1 i el 4 de novembre a la Plaça de l’Ajuntament de València, esdevé l’aparador més gran d’obres literàries en valencià. L’interés per apropar editors, escriptores i escriptors valencians a la ciutadania no només es perseguirà a través de la instal·lació de prestatgeries amb publicacions escrites en la nostra llengua de diferents gèneres i per a totes les edats en el centre neuràlgic del cap i casal; també s’han preparat diferents activitats per a atraure el públic i convertir la plaça de l’Ajuntament en un espai ple de cultura.

 

 

NOTA A MITJANS

 

Passeig inaugural per la Plaça del Llibre:

 

Dia: Dijous, 1 de novembre de 2018

Lloc: Plaça de l’Ajuntament

Hora: 20.30 hores

 

Parlaments i lliurament dels premis de la Plaça

 

Dia: Dijous, 1 de novembre de 2018

Lloc: Octubre CCC. C/ Sant Ferran, 12

Hora: 21.15 hores

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet