Versió per a imprimir

El diputat Seguí visita les obres de la nova variant de Benigànim a la Pobla del Duc

  • La Diputació ha invertit sis milions per a millorar la seguretat viària d’aquest tram interurbà que travessa els barrancs de Torrella i Forcall
  • El traçat reduirà el temps de recorregut entre les dues poblacions de la Vall d´Albaida i donarà servei a tota la comarca
El diputat Seguí visita les obres.
04/09/2015

El diputat de Carreteres de la Diputació de València, Pablo Seguí, ha visitat les obres de la nova variant que discorre paral·lela a la CV-611 en el tram de carretera que comunica Benigànim i la Pobla del Duc i que reduirà els temps de recorregut d’una població a una altra i les corbes sinuoses.

 

El responsable provincial ha mencionat que la Diputació de València, a través de l’àrea de Carreteres, «ha invertit més de sis milions d’euros a millorar la seguretat viària en aquest tram que travessa els barrancs de Torrella i Forcall».

 

«La Diputació de València, en el seu interés per millorar les carreteres de la província que depenen d’aquesta, va detectar la necessitat d’enllaçar la Pobla del Duc amb Benigànim mitjançant un projecte ambiciós que donarà molt bon servei no sols als dos municipis, sinó a tota la comarca, ja que és l’eixida natural a la CV-60», ha asseverat.

 

El diputat ha informat que el tram interurbà que comunica Benigànim amb la Pobla del Duc «té una plataforma inferior a sis metres i amb molt de trànsit pesant i una gran problemàtica als ponts, on es redueix la plataforma fins als cinc metres».

 

Igualment, a causa del caràcter agrícola de la zona, hi ha nombrosos accessos a les propietats limítrofs, la qual cosa influeix negativament a la seguretat viària. Aquest problema quedarà esmenat quan entre en servei la nova CV-611.

 

En aquest sentit, el responsable provincial ha explicat també que s’ha considerat necessari fer millores en la CV-611, a fi de resoldre els problemes de funcionalitat, accessibilitat i seguretat viària.Seguí explica que es quedarà com a via d’accés.

 

Els alcaldes de La Pobla del Duc, Benigànim i Quatretonda també van acudir a la visita.

 

La secció transversal de la nova carretera serà de 7×10 i estarà formada per dos carrils, un per a cada sentit, amb una amplària de 3,5 metres, voreres d’emergència en ambdós costats d’1,5 metres, bermes de 0,5 metres i cunetes tradicionals o de seguretat en el costat del desmunt.

 

També s’estan executant dos ponts, que creuen els barrancs anteriorment citats, de cent metres de longitud, aproximadament.

 

Igualment, el màxim responsable de l’àrea de Carreteres ha mostrat la seua satisfacció pel grau d’execució de l’obra i preveu que estiga conclosa abans que acabe l’any.

 

Ponts restaurats i de nova execució

 

El projecte inclou la restauració i rehabilitació d’un pont en la CV-61, que limitava la velocitat a 50 quilòmetres per hora i a 5 tones, perquè l’estructura estava prou deteriorada.

 

En els ponts de nova construcció s’ha executat la fonamentació mitjançant puntals, estreps, piles, llindes i s’han col·locat bigues prefabricades. En l’estructura sobre el barranc de Torrella, s’han instal·lat també prelloses i s’està procedint a la disposició d’armadures del tauler.

Declaracions del diputat.
Declaracions del diputat.
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet