Versió per a imprimir

El Festival Internacional de Música de Cambra de Godella estrena demà la banda sonora de la gastronomia valenciana amb una acció Del Tros al Plat

  • La desena edició del “Residències de Música de Cambra” inclou demà una experiència gastronòmica organitzada amb la col·laboració del Patronat de Turisme i el Restaurant Castillo de Godella
Del Tros al Plat i Música al Plat
09/07/2018

El X Festival Internacional “Residències de Música de Cambra” de Godella estrena demà la banda sonora de la gastronomia valenciana amb una acció Del Tros al Plat organitzada amb la col·laboració del Patronat de Turisme.

 

L'experiència gastronòmica i musical, batejada com a “Música al Plat”, se celebrarà a les 21.30 hores en el Restaurant Castillo de Godella. Ha sigut ideada pel director del festival de música, Joan Enric Luna, i compta amb el xef Eduardo Frenchina, membre de l'Associació Professional de Cuiners i Cuineres de la Comunitat Valenciana.

 

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha destacat la capacitat sensitiva d'ambdues disciplines, la música i la gastronomia. Música al Plat és “una experiència per als sentits, arrelada al nostre territori, que se suma a la filosofia Del Tros al Plat, i per això no dubtem a donar suport a la seua celebració perquè l'objectiu final és cercar la felicitat de les persones que viuen o visiten les comarques valencianes”.

 

Música al Plat oferirà cinc plats elaborats per Eduardo Frenchina i inspirats en sengles peces musicals de Mozart, Manel Palau i Morton Gould. Cada plat tindrà la seua pròpia banda sonora i serà elaborat amb productes de l'horta de Godella, “fomentant el menjar saludable i el comerç de proximitat”, segons expliquen els organitzadors de l'experiència.

 

Concert gastronòmic “Música al plat”

 

1er plat:

W. A. MOZART, Divertimento no. 1 per a tres clarinets (Allegro)

Foie-gras, figues, moniato i ametlla garapinyada

 

2ón plat:

Manel PALAU, Quartet en estil popular valencià (Scherzo)

Ou cuit a 60 graus 45 minuts, amb bacon, rap i carabasseta

 

3er plat:

Manel PALAU, Cançó (del quartet en estil popular)

Cavalla marinada-fumada, alvocat, cireres en vinagre

 

4t plat:

Morton GOULD, Benny’s gig (el bolo de Benny-Goodmann)

Bacallà amb crema de clòtxina i albergínia

 

5é plat:

W. A. MOZART, Divertimento no. 2 per a tres clarinets (Allegro)

Galtes de porc (carrillera) amb crema de creïlla violeta i agra 24 hores a 60 graus

 

Dolços de la casa

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet