Versió per a imprimir

El Museu de Prehistòria presenta la mostra «El sexe a l’època romana»

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
El Museu de Prehistòria presenta la mostra «El sexe a l’època romana»
25/01/2017

El Museu de Prehistòria, dependent de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, presenta aquest dijous, 26 de gener, la mostra «El sexe a l’època romana». Una exposició que desvetla, fins el proper més d’abril, els aspectes més íntims de la vida dels romans, des de la República i fins al segle IV.

 

En la roda de premsa de presentació intervindran el diputat de Cultura, Xavier Rius; el cap de la Unitat de Difusió, Didàctica i Exposicions, Santiago Grau Gadea; el director del Museu d’Arqueologia de Catalunya, Josep Manuel Rueda, i la directora del Museu de Badalona, Margarida Abras.

 

La mostra, produïda pel Museu d’Arqueologia de Catalunya, a través d’Arqueoxarxa, i comissariada per Joan Mayné i Ester Gurri, inclou una selecció de 80 peces procedents de les col·leccions d’onze museus catalans i dels textos llatins més suggeridors, a més d’explora els àmbits de la prostitució, l’adulteri, l’heterosexualitat i l’homosexualitat, entre d’altres. L’exposició s’inaugurarà a les 20.00 hores de la vesprada.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Dijous, 26 de gener de 2017.

Hora: 12:00 hores.

Lloc: Sala d’exposicions temporals.Museu de Prehistòria de València. C/ Corona, núm. 36. València.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet