Versió per a imprimir

El MuVIM celebra una trobada amb Noé Bermejo i Eugenio Viñas per cloure la instal·lació ‘Memòria-Record-Oblit’

  • L’autor de la instal·lació que exposa l’espai 243 del museu, Noé Bermejo, i el periodista Eugenio Viñas celebraran un encontre el dissabte 1 de desembre a les 20 hores
Imagen
30/11/2018

El Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM), centre depenent de l’àrea de Cultura de la Diputació de València, celebrarà demà dissabte 1 de desembre un encontre entre l’artista Noé Bermejo i el periodista Eugenio Viñas, a propòsit de la instal·lació “Memòria-Record-Oblit. Hipermnèsia vaga, imprecisa o aleatòria” de Bermejo que s’exposa a l’espai 243 del museu.

 

L’encontre entre l’artista i el periodista serà la vespra de la cloenda de la instal·lació i es celebrarà a les 20.00 hores al MuVIM.

 

Memòria-Record-Oblit. Hipermnèsia vaga, imprecisa o aleatòria

 

Aquest muntatge de Noé Bermejo reflexiona sobre els límits de la memòria i les fronteres entre ficció i realitat dels nostres propis records. La peça que s’exhibeix en el cub és una estructura de metacrilat en forma d’engrama que sosté tota una col·lecció de marcs de fotografies buits, espills i material fotosensible, que creen un evocador i desconcertant joc de llums i ombres, presències i absències, que ens parla de la fragilitat dels nostres records i de la delicadesa de la nostra identitat i el nostre arxiu vital.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet