Versió per a imprimir

El MuVIM presenta el cicle de cinema i debat «Big Bang Dones»

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
08/02/2018

El Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM) presenta aquest divendres, 9 de febrer, en roda de premsa el cicle de cinema i debat BIG BANG DONES. Feminismes en expansió. Una iniciativa que pretèn reflexionar sobre la imatge de la dona en les societats del segle XXI i l’emergència d’un nou horitzó de possibilitats per a la seua transformació.

 

Durant l’acte de presentació hi intervindran el diputat de Cultura, Xavier Rius; el director del MuVIM, Rafael Company; el responsable de Producció i Difusió Cultural, Marc Borràs; la professora d’Història del Cinema de la Universitat de València, Áurea Ortiz; a més de la pintora, il·lustradora i escriptora, Ana Elena Pena.

 

Artistes, crítiques d’art, filòsofes, escriptores, psicòlogues, professores, activistes, sociòlogues i periodistes compartiran la seua experiència i el seu particular punt de vista sobre les conquestes del feminisme i sobre el paper del cinema com a mecanisme de construcció, deconstrucció i expansió de les identitats femenines, revisant alguns dels assumptes que marquen i condicionen la vida diària de les dones i el seu desenvolupament personal, emocional i laboral.

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Divendres, 9 de febrer de 2018.

Hora: 11:30 hores.

LlocMuseu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM). C/ Quevedo, núm. 10. València. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet