Versió per a imprimir

El MuVIM presenta «Fotogràfica 2017»

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Una de les instantànies que integra la mostra «Tot Centelles» del MuVIM
15/02/2017

El Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM), dependent de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, presenta aquest dijous, 16 de febrer, Fotogràfica 2017. Un projecte integrat per tres grans mostres monogràfiques i un programa coordinat d'exposicions a altres quatre espais de la ciutat (Llibreria Railowsky, AGFOVAL, Biblioteca Pública de València i Centre del Carme). En el MuVIM, des del 16 de febrer i fins el 23 de maig, es podran visitar les mostres fotogràfiques «Only You», del brasiler Leonardo Kossoy; «Tot Centelles», del valencià Agustí Centelles; i «[una] trilogia de la conducta», del cubà Bernardo Tejeda.

 

En la roda de premsa de presentació intervindran el diputat de Cultura, Xavier Rius, el director del MuVIM, Rafael Company, el responsable d’exposicions del museu, Amador Griñó, així com el comissari de la mostra «Only You», Fernando Azevedo, i el comissari de l’exposició «Tot Centelles», José Aleixandre.

 

Finalitzada la roda de premsa, es realitzarà una visita per als mitjans assistents en companyia dels artistes Leonardo Kossoy i Bernardo Tejeda; d'Octavi Centelles, fill d'Agustí Centelles; i dels comissaris Fernando Azevedo i José Aleixandre, acompanyats pel responsable d'exposicions del MuVIM. Les mostres s’inauguraran a les 19.00 hores de la vesprada.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: dijous, 16 de febrer de 2017.

Hora: 11:00 hores.

Lloc: Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM). C/ Quevedo, núm. 10. València.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet