Versió per a imprimir

El nou president de Greenpeace España es va formar en l'Escola de Capatassos de la Diputació de València

  • José David Sandoval va estudiar en l'Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja el cicle superior de Paisatgisme i Mitjà rural
Imagen
18/03/2018

La vocació per observar, estudiar i protegir el medi ambient la porta en la motxilla des de fa tant temps que ni ho recorda. És José David Sandoval, nou president de Greenpeace España i antic alumne de l'Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja, dependent de la Diputació de València. Va arribar al centre mogut precisament per eixa vocació. “Després de llicenciar-me en Dret sentia la necessitat d'ampliar els meus coneixements a nivell tècnic sobre el mitjà rural”, conta.

 

Advocat de professió, José David va nàixer a Burjassot i resideix actualment a Picanya. Va estudiar el cicle superior de Paisatgisme i Mitjà Rural en la ECA. Va ser la seua germana la que li va recomanar l'escola: “Ja havia sigut alumna i em va parlar bé d'ella”. Allí va estar entre els anys 1997 i 1999. “La formació en aquest camp m'ha servit per a entendre informes, lleis i estudis relacionats amb la gestió d'espais naturals. Al final és un treball multidisciplinari que necessita un focus. En l'Escola de Capatassos vaig rebre el que esperava: coneixements bàsics útils”, assegura el nou president de Greenpeace España. Un repte que afronta amb il·lusió i “que va a seguir la mateixa ruta empresa pels seus predecessors”.

 

L'Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja, amb 60 anys d'experiència, està situada a l'entorn del Parc Natural de l'Albufera. El centre disposa d'una capacitat de fins a 250 alumnes en les seues quatre especialitats: Jardineria i Floristeria, Producció Agroecológica, Gestió Forestal i Mitjà Natural, i Paisatgisme i Mitjà Rural, el que va triar José David Sandoval per a ampliar la seua formació. Una formació teòrica i pràctica en les seues 30.000 m2 de camps de cultiu, fruiters, hivernacles i jardins, així com en empreses externes.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet