Versió per a imprimir

El Teatre Escalante signa el seu compromís amb la igualtat de gènere i els drets de la dona

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
06/03/2018

Aquest dimecres, 7 de març, el Teatre Escalante es convertirà en el primer centre d'arts escèniques especialitzat en públic infantil que s’adhereix a les Temporades d'igualtat. La iniciativa, impulsada per l'associació per la igualtat de gènere en la cultura Clàssiques i Modernes, persegueix aconseguir l'augment de la representació femenina en els espectacles programats i produïts pel centre cultural de la Diputació de València.

 

L’acte estarà presentat per la diputada de Teatres i Inclusió Social, Rosa Pérez Garijo. Així mateix, el compromís es farà realitat amb la signatura d'una carta a càrrec del director artístic del Teatre Escalante, Josep Policarpo, i la secretària general de Clàssiques i Modernes, Marina Gilabert. La subscripció d'aquest full de ruta compromet al centre cultural a aconseguir una igualtat real entre dones i homes en el termini de tres temporades.

 

D’altra banda, a l’acte acudiran nombroses autores, directores, actrius, coreògrafes, professores i personal dels equips de programació, producció i comunicació del Teatre Escalante en les dues últimes temporades.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Dimecres, 7 de març de 2018

Lloc: Pati del Palau Marqués De Scala, Diputació de València. Plaça de Manises, 3, 46003 València

Hora: 12.00 hores

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet