Versió per a imprimir

El vicepresident Medina inaugura la nova plaça de Torres Torres

  • La Diputació de València ha subvencionat amb 130.000 euros les obres de condicionament de la plaça Gran València de Torres Torres
Alfonso Guillem amb Juan José Medina
14/11/2012

 

El vicepresident de la Diputació de València, Juan José Medina, i l'alcalde de Torres Torres, Alfonso Guillem, van inaugurar ahir la remodelació de la plaça Gran València, que ha sigut subvencionada per la corporació provincial amb 130.000 euros.

 

L'acte va comptartambé amb la presència del diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, alguns regidors de l'Ajuntament de Torres Torres i alguns representants municipals del Camp de Morvedre.

 

El vicepresident de la Diputació va declarar durant l'acte que el principal objectiu de la corporació provincial és «ajudar els municipis a millorar els servicis que presten als ciutadans i recolzar tots els alcaldes de la província».

 

Igualment, Medina es va comprometre a millorar el castell de Torres Torres per mitjà d'un conveni «que se signarà a final d'este mes».

 

El primer edil va prendre la paraula per a agrair a la corporació provincial l'estreta coŀlaboració que ha mantingut amb el consistori «per a construir una nova zona d'esplaique servirà de punt de trobadaper als veïns».

 

Les obres han sigut sufragades en un 65% per la corporació provincial. La Conselleria ha subvencionat un 20% de la reforma i l'Ajuntament ha invertit en la construcció un total de 30.000 euros.

 

Concretament, s'ha asfaltat la zona i s'ha instaŀlat enllumenat públic i zones enjardinades.

Declaracions d'Alfonso Guillem
Declaracions d'Alfonso Guillem
Declaracions de Juan José Medina
Declaracions de Juan José Medina
Vídeo de la inauguració
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet