Versió per a imprimir

Els guanyadors de Sona la Dipu Pop-Rock 2013 finalitzen l'edició dels seus discos

  • Els grups Delaire, 5th and Pontiac i Dezerves graven els seus temes estos dies en RC Estudis
5th and Pontiac
19/01/2014

Els grups guanyadors del certamen Sona la Dipu Pop-Rock 2013 acaben estos dies l'edició dels seus discos en RC Estudis (Xàtiva), com a part del premi del concurs musical organitzat per la Diputació de València.

 

Les formacions Delaire, 5th and Pontiac i Dezerves graven estos dies els seus cedés individuals, i de cada un s'editaran 1.000 còpies, 700 per al grup i 300 per a la distribució promocional que farà la corporació provincial.

 

El procés final serà la masterització dels temes, a fi que els compactes estiguen preparats el pròxim mes de febrer i puguen presentar-se oficialment en la Diputació.

 

La corporació província culmina així el «somni» que per a estos grups novells representava guanyar el certamen musical provincial, ja que «la gravació d'un cedé propi implica una gran oportunitat per a obrir-se pas en el món de la música i donar-se a conéixer al gran públic, junt amb la gira de concerts que faran enguany», ha manifestat el diputat de Joventut, Miguel Bailach.

 

Sona la Dipu Pop-Rock és un concurs d'àmbit provincial, impulsat per la Diputació de València, amb l'objectiu de fomentar la creativitat musical i servir de plataforma de llançament de nous talents musicals valencians.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet