Versió per a imprimir

Els municipis pagaran la meitat per recuperar els seus espais degradats

  • El Ple de la Diputació de València aprova la reducció a la meitat del percentatge que els consistoris han d’abonar en la rehabilitació mediambiental de les seues zones degradades
  • Enguix: «S’ha constatat la dificultat que per als municipis suposa fer front als pagaments establits»
Els treballadors mesuren i anivellen el vessant de Titaguas
18/12/2012

 

El Ple de la Diputació de València ha aprovat este matí per unanimitat una moció presentada pel diputat de Medi Ambient, Salvador Enguix, en la qual s’acorda reduir a la meitat el percentatge que els ajuntaments han d’abonar per a la recuperació d’espais degradats.

 

El diputat de Medi Ambient, Salvador Enguix, ha presentat una moció per a la rehabilitació mediambiental de zones afectades amb una minimització en els pagaments per part dels consistoris. «A causa de l’actual situació econòmica, s’ha constatat la dificultat que per als municipis suposa fer front als percentatges de finançament establit en la normativa», ha asseverat el diputat.

 

Les poblacions de menys de 1.000 habitants, que abonen un 15% del cost total del projecte, passaran a pagar un 7,5%. Les localitats de 1.000 a 5.000 habitants, que fins ara feien front a un 30% del preu de l’obra, abonaran un 15%. Per la seua banda, els municipis de més de 5.000 habitants, que sufragaven el 40%, hauran de costejar el 20% del preu.

 

A continuació, el responsable de l’Àrea de Medi Ambient ha presentat una esmena que també ha sigut aprovada per unanimitat, en què s’establix que la subvenció als consistoris per a dur a terme estes obres no sobrepassarà els 80.000 euros.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet