Versió per a imprimir

Els versos de Marc Granell en escena: homenatge a cinc dècades de poesia

  • La Diputació de València ret homenatge el proper 19 d'abril a la Sala Alfons el Magnànim de la Beneficència a un dels poetes clau de la moderna lírica valenciana
  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
17/04/2018

La història de Marc Granell és la història de la primera generació de poetes que, amb l'arribada de la Transició, van establir les bases de la moderna poesia en valencià. Entre ells, Granell va destacar per la seua generositat i la seua dedicació a la difusió i la creació d'un nou llenguatge poètic afí al seu temps.

 

Per això, la Diputació de València vol celebrar les seues cinc dècades de compromís amb la poesia en un acte que tindrà lloc el proper dijous 19 d'abril a les 19:00 hores a la Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural la Beneficència, i que comptarà amb la presència del diputat de Cultura, Xavier Rius, i la responsable de la Unitat de Normalització Lingüística, Immaculada Cerdà.

 

Els versos de Marc Granell sonaran en la veu i la música de l'Orfeó Valencià Infantil, dirigit per Josep Lluís Valldecabres, de Francesc Anyó i Borja Penalba, i de Xavier Copado.

 

A més, hi participaran poetes com Jaime Siles, Lluís Roca i Begonya Pozo, al costat d'intèrprets com Verònica Andrés, Jordi Ballester i Marina Vinyals, que recitaran també alguns dels seus poemes en combinació amb materials produïts per Poètica 2.0.

 

Marc Granell (València, 1953) és autor, entre d'altres, de poemaris com Llarg camí llarg (1977), amb el qual va aconseguir el Premi Estellés; Materials per a una mort meditada (1980); L'illa amb llunes (1999) o Tard o d'hora (2006). També ha dirigit col·leccions literàries i revistes, i s'ha encarregat de difondre amb les seues traduccions l'obra d'autors com Vicent Andrés Estellés.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Dijous, 19 d’abril de 2018

Lloc: Sala Alfons el Magnànim de la Beneficència, València

Hora: 19.00 hores

 

* Entrada lliure. Aforament limitat

           

El poeta aprofitarà per a firmar exemplars de la seua Poesia completa editada recentment per la Institució Alfons el Magnànim, de la Diputació de València.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet