Versió per a imprimir

Expositors i visitants del I Workshop de les Comarques agraeixen la iniciativa de València Turisme

  • Pilar Moncho va acudir a la primera jornada tècnica entre agències de viatge i empreses turístiques valencianes celebrada en el Cub dels Comarques
I Workshop de les Comarques
29/09/2018

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, va participar ahir en el primer workshop entre agències de viatge i empreses valencianes de producte turístic organitzat pel Patronat de Turisme de València amb la col·laboració de l'Associació Empresarial d’Agències de Viatge (AEVAV) en el Cub dels Comarques. Expositors i visitants de la jornada tècnica van mostrar el seu agraïment a València Turisme “per posar en marxa aquesta interessant iniciativa que es tradueix en la compra de nous productes turístics per a atraure l'interès de nous turistes”, van assenyalar.

 

Un total de 25 agències de viatge i 35 empreses de producte turístic van participar en el I Workshop de les Comarques per a comprar nous productes turístics de les comarques valencianes. “És una gran oportunitat per a connectar a les empreses turístiques d'origen i de destinació i oferir, de manera conjunta, noves respostes a aqueix nou turista que arriba al nostre territori”, destacava ahir la diputada Pilar Moncho.

 

“Creiem i fomentem noves formes de gestió turística que cerquen, per damunt de tot, l'excel·lència dels nostres productes, i obrin noves vies per a explorar i treballar el nou model de turisme”, assegura la màxima responsable de l'Àrea de Turisme de la Diputació.

 

El Patronat de Turisme va disposar 35 expositors en el Cub dels Comarques perquè les empreses presentaren els seus productes a les agències de viatge. La sessió va finalitzar amb un aperitiu de clausura per a tots els assistents a l'esplanada del Cub dels Comarques, en el cor de la Marina de València.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet