Versió per a imprimir

Inclusió Social ampliarà les places del Centre Ocupacional

  • La diputada Rosa Pérez Garijo marca com a prioritat que el centre oferisca les màximes places en funció de la legislació vigent
Rosa Pérez visitant el Centre Ocupacional
18/09/2015

El Centre Ocupacional és un servei de la Diputació de València situat en el complex educatiu de la Misericòrdia.

 

La responsable provincial d'aquest centre és la diputada Rosa Pérez Garijo, qui ha mantingut aquesta setmana una reunió de treball amb el director i els professionals que atenen als cinquanta usuaris que assisteixen diàriament a aquestes instal·lacions.

 

Pérez Garijo ha informat que “el Centre Ocupacional està obert des de 1980 i tracta una problemàtica important. Des de la seua obertura ha tingut capacitat de fins a cent deu persones, encara que en l'actualitat només hi ha una cinquantena d'usuaris, per la qual cosa nostra prioritat és reunir-nos amb l'equip de professionals del centre per a veure quins són les manques i veure què podem fer perquè hi haja més places i el centre torne a funcionar com ho va fer en el passat”.

 

La diputada Rosa Pérez Garijo va atendre la reivindicació de cobrir més places d'empleats per a poder oferir major servei a nous usuaris, fet que s'ha deixat d'atendre durant els últims anys, i que haguera conduït a la gradual deterioració i tancament del centre.

 

A més, la diputada va observar que les oportunitats de les persones que assisteixen als tallers del Centre Ocupacional poden millorar-se notablement i proporcionar-los la qualitat assistencial pròpia d'un centre d'aquestes característiques.

 

Davant aquesta situació, el principal objectiu és la inclusió social dels usuaris amb els drets que els corresponen, canviant la visió benefactora per uns serveis socials que porten a la plena integració de les persones.

Declaracions Rosa Pérez
Declaracions Rosa Pérez
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet