Versió per a imprimir

Isabel García a Cheste: “Sense el suport de les institucions molts joves no podrien practicar esport”

  • La diputada d’Esports destaca la importància de recolzar el talent jove amb beques com les de València Esports, en la gala de tancament de la temporada de la “Cuna de Campeones” en el Circuit
Imagen
12/11/2016

La diputada de l'Àrea d'Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, ha assistit a la Gala Final de temporada de “Cuna de Campeones” en el Circuit Ricardo Tormo de Cheste, un acte que ha servit per a cloure una temporada carregada d'emocions i molt de talent. “Es tracta d'un acte de suport al programa “Cuna de Campeones”, una iniciativa molt important per ajudar als joves a formar-se i arribar a ser un dia professionals”, ha assenyalat la diputada Isabel García, qui ha afegit que “sense el suport de les institucions molts joves no podrien practicar esport”.

 

En la Gala Final s'han lliurat els premis de les diferents categories existents en “Cuna de Campeones”: Minimotos, MiniGP 110, PromoGP 140, MaxiGP 220, Premoto4, Premoto3 i Moto3 Sport Production, una classificació que abasta edats compreses entre els sis i els catorze anys i que conformen una veritable font de joves talents, tots perseguint un mateix somni, arribar a ser un dia pilots professionals.

 

De fet, la “Cuna de Campeones” lidera la formació de pilots a nivell mundial. Com a mostra, tots els pilots del Mundial de Moto 3 han passat pel planter del Circuit. La institució provincial recolza aquest talent a través de les beques València Esports Diputació de València, amb les quals pretén donar suport a tots els joves pilots que volen dedicar-se al món del motociclisme. Alguness figures de primer nivell  com Héctor Barberá i Jorge Navarro han sigut beneficiaris d'aquestes ajudes.

 

“La Diputació de València amb les seues beques d'ajuda pretén precisament facilitar el camí en eixa formació per a convertir-se en pilots i poder competir en els àmbits nacional i internacional”, ha indicat la diputada d'Igualtat, Joventut i Esport. Enguany la Diputació de València ha destinat un pressupost total de 338.696 euros, canviant els criteris d'adjudicació, fent que el repartiment siga més equitatiu i transparent i arribe directament als pilots. Gràcies a aquestes ajudes han sigut becats un total de 39 professionals de les dues rodes, des de figures tan reconegudes com Héctor Barberá, fins a joves promeses de la “Cuna de Campeones”. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet