Versió per a imprimir

Isabel García inaugura l'exposició educativa “Veig, Veig” de l'ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau amb el suport de la Diputació

  • Aquest treball itinerant presenta temes com ara la xenofòbia i el racisme a través de un circuit de jocs perquè els jóvens “coneguen la realitat i, més important encara, aprendran a entendre-la i assimilar-la”, segons la diputada de Joventut, Esports Igualtat
  • L'exposició arribarà al desembre a Ontinyent i al febrer de 2017 a Requena
La diputada Isabel García. Festival "Veig, Veig"
08/11/2016

La diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, ha participat en la inauguració a Sagunt de l’exposició educativa “Veig, Veig”, de l’ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau, amb l'assistència de diversos representants del consistori i de la delegada de l’ONGD a València, Trini Blanc.

 

“El contingut i la forma en què es presenten temes com la xenofòbia i el racisme ajudaran al fet que els joves coneguen la realitat i, el més important, aprenguen a entendre-la i assimilar-la, perquè les diferències són el que més riquesa dóna a la nostra societat i les actituds discriminatòries són, moltes vegades, causa de desconeixement”, ha assegurat la diputada Isabel García. 

“Veig, Veig”, una iniciativa en la qual ha col·laborat l'Àrea de Joventut, Esports i Igualtat de la Diputació de València, presenta un circuit de jocs a través dels quals els joves podran conèixer els prejudicis, la discriminació i les conductes d'assetjament, a més de reflexionar de forma col·lectiva sobre els estereotips i les actituds discriminatòries, racistes i xenòfobes. 

Durant el viatge per l'exposició, els visitants poden “reflexionar de forma activa i participativa sobre la seua forma de veure el món per a aprendre que la seua visió no és l'única possible”, segons han traslladat des de l'ONGD. Acompanyats d'un passaport-quadernet, els joves aniran anotant les seues impressions, que després els serviran per a concloure el procés d'assimilació de les situacions i les seues actituds davant aquestes.


L'exposició es podrà visitar fins al 22 de noviembre al Museu Faller (C/ Tirant lo Blanch).  Al desembre arribarà a Ontinyent i, finalment, estarà a Requena al febrer de 2017. 
 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet