Versió per a imprimir

Isabel García inaugura l'exposició educativa “Veig, Veig” de l'ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau amb el suport de la Diputació

  • Presenta temes com la xenofòbia i el racisme a través d'un circuit de jocs perquè els joves “coneguen la realitat i, el més important, aprenguen a entendre-la i assimilar-la”, segons la diputada de Joventut, Esports i Igualtat
  • L'exposició arribarà a novembre a Sagunt; a desembre, a Ontinyent, i al febrer de 2017, a Requena
Ajuntament de Mislata
18/10/2016

La diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, ha participat en la inauguració de l'exposició educativa «Veig, veig», de l'ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau a Mislata. Dirigida als centres educatius de primària i secundària i a les associacions juvenils, aquest treball itinerant tracta aspectes com la discriminació racista i xenòfoba, i recorrerà les comarques valencianes durantes els pròxims mesos.

«El contingut i la forma en què es presenten temes com la xenofòbia i el racisme ajudaran al fet que els joves coneguen la realitat i, el més important, aprenguen a entendre-la i assimilar-la, perquè les diferències són el que més riquesa dóna a la nostra societat i les actituds discriminatòries són, moltes vegades, causa de desconeixement», ha assegurat la diputada Isabel García. 

«Veig, veig», una iniciativa en la qual ha col·laborat l'Àrea de Joventut, Esports i Igualtat de la Diputació de València, presenta un circuit de jocs a través dels quals els joves podran conèixer els prejudicis, la discriminació i les conductes d'assetjament, a més de reflexionar de forma col·lectiva sobre els estereotips i les actituds discriminatòries, racistes i xenòfobes. 

Durant el viatge per l'exposició, els visitants poden «reflexionar de forma activa i participativa sobre la seua forma de veure el món per a aprendre que la seua visió no és l'única possible», segons han traslladat des de l'ONGD. Acompanyats d'un passaport-quadernet, els joves aniran anotant les seues impressions, que després els serviran per a concloure el procés d'assimilació de les situacions i les seues actituds davant aquestes.

L'exposició arribarà al novembre a Sagunt, al desembre a Ontinyent i, finalment, estarà a Requena al febrer de 2017. 


 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet