Versió per a imprimir

Josep Bort: “Està en les mans de la gent reduir les emissions de CO2 ja que el 50% d’elles es fan a l’àmbit municipal”

  • El diputat de Medi Ambient ha inaugurat hui a Xiva les jornades comarcals sobre canvi climàtic i energia sostenible que organitza l’àrea de Medi Ambient de la Diputació juntament amb ASELEC
  • Aquesta és la quarta jornada d’un total de 12 on professionals de la matèria informen als tècnics municipals, i al públic en general, sobre mobilitat elèctrica, autoconsum, transició i pobresa energètica, entre altres coses.
Imagen
16/05/2018

El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, ha inaugurat aquest matí la quarta jornada comarcal sobre canvi climàtic i energia sostenible. Després d’Utiel, Ayora i Xàtiva, Xiva ha sigut l’escenari d’aquesta jornada, d’un total de dotze.

 

Acompanyat per Rafael Castillo, president d’ASELEC, i per l’alcalde de Xiva, Emilio Morales, Josep Bort ha assenyalat que estes jornades pretenen “difondre dels avantatges de l’energia sostenible i que el seu ús no sols servisca per a cuidar el planeta sinó també la nostra salut”. El diputat de Medi Ambient ha subratllat la voluntat de la Generalitat, la Diputació i els governs municipals d’anar de la mà per a fer polítiques energètiques ja que actualment “està en les mans de la gent reduir les emissions ja que el 50% de les emissions de CO2 es fan a l’àmbit municipal”.

 

Aquestes jornades comarcals, organitzades per l’àrea de Medi Ambient de la Diputació i per ASELEC, tenen com a objectiu informar i resoldre els dubtes, no sols dels tècnics municipals, sinó també del públic en general. Els temes a tractar són l’autoconsum, la transició, la pobresa energètica i la mobilitat elèctrica.

 

Cal destacar que a Espanya es matricularen un total de 3.636 vehicles elèctrics i híbrids l’any 2015, mentre que al mes de març de 2018, eixes matriculacions en foren 2639.

 

Aquesta sèrie de jornades continuarà celebrant-se pròximament a Massamagrell, Sagunt, la Pobla de Vallbona, Torrent, Paiporta, Sueca, Gandia i finalitzarà a Ontinyent el proper 18 de juliol.

 

 

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet