Versió per a imprimir

L’Àrea de Cultura anima el Nadal amb lúdiques activitats per al públic familiar

  • La «Fira de les meravelles», a càrrec del Circ Gran Fele, arriba al Centre Cultural La Beneficència amb tot tipus d’activitats relacionades amb el fascinant món del «foireforaine»
  • Tallers, espectacles, animació, visites guiades, festes i concerts integren una extensa programació que es perllongarà fins el 6 de gener
Imagen
29/12/2016

Amb motiu del Nadal, l’Àrea de Cultura de la Diputació de València ha dissenyat una extensa programació d’actes i activitats culturals orientades als més menuts de la casa i al públic familiar que comprenen tallers, espectacles, animació, visites guiades, festes, concerts i recitals de poesia, entre d’altres.

 

Centre Museístic de La Beneficència

 

El pati del Centre Museístic de La Beneficència acull del 23 al 31 de desembre i del 3 al 6 de gener la Fira de les Meravelles, un espai on poder gaudir i entretenir-se amb tot tipus d’activitats relacionades amb el fascinant món del «foireforaine» a càrrec del Circ Gran Fele. En eixes mateixes dates se celebraran tallers de titelles.

 

Museu de Prehistòria de València

 

Per als matins dels dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, i també 3, 4 i 5 de gener, el Museu de Prehistòria de València ha programat contacontes i visites guiades a la mostra Prehistòria i còmic. Una exposició que permet descobrir els herois selvàtics, primitius monstruosos i superherois, juntament amb dibuixos realistes i científics que narren la vida de la prehistòria en vinyetes.  Durant eixes mateixes jornades, tindrà lloc la celebració del taller Superherois de la prehistòria, on els xiquets i xiquetes es disfressaran d’herois o heroïnes clàssiques del còmic i realitzaran una vinyeta vivent de cadascun dels personatges.

 

MuVIM

 

Per la seua part, el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM), dintre de la seua campanya Nadal al MuVIM, el 23 i 30 de desembre celebra el taller Astronomia i Nadal, en una edició per a públic infantil i altra per a adults. El primer tracta d’apropar l’astronomia als més menuts, realitzant una maqueta en 3D dels objectes que poblen l’Univers per facilitar la comprensió dels continguts. Mentre que el taller dirigit a persones adultes persegueix donar a conèixer l’astronomia de posició i els estris que mesuren les coordenades celestes.

 

El dijous 29, en connivència amb l’exposició Des de l’altra riba. Solidaritat i poesia, el MuVIM celebrarà el taller Poesia per a xiquets. Aquest taller, juntament amb el de Bon Nadal, pare Tosca, es repetirà els dies 3, 4 i 5 de gener. El dimecres 4 de gener, a les 18:00 hores, està previst un recital poètic dirigit als més menuts.

 DescripcióMida
icono application/pdfPrograma per al Nadal Valencià, 2016.4.99 MB
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet