Versió per a imprimir

L’Escola d'Estiu de la Diputació obri les seues portes per a contribuir a la conciliació familiar i laboral

  • Els funcionaris van destinar fa anys parteix de les seues nòmines per a recolzar a les treballadores i treballadors que no tenien on deixar als seus fills a l'estiu mentre exerceixen les seues ocupacions
  • Des de fa 18 anys, la Diputació de València acull als fills dels seus treballadors amb tallers temàtics, activitats esportives i música
Imagen
28/06/2018

Les instal·lacions del Col·legi IVAF Luis Fortich, propietat de la Diputació de València, acullen durant cinc setmanes l'escola d'estiu que any rere any dóna servei als fills de les treballadores i treballadors de la institució provincial.

 

L'escola d'estiu se celebra del 27 de juny al 31 de juliol amb la finalitat d'educar a les xiquetes i xiquets des de la diversió i afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar dels treballadors de la institució durant les vacances d'estiu. "Gràcies a l'Escola d'Estiu, els pares poden anar tranquils a treballar sabent que els seus fills estan ben atesos", ha afirmat la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer.

 

El projecte, que enguany està dirigit a 162 xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys, és possible gràcies a un acord dels funcionaris perquè una xicoteta partida econòmica de les seues nòmines es destinara a l'escola d'estiu, amb la finalitat que en època de vacances els pares i mares treballadores pogueren conciliar família i treball.

 

L'Escola d'Estiu es desenvolupa en el Col·legi IVAF-Luis Fortich de la corporació provincial, en horari de 8 a 14.30 hores, coincidint amb la jornada laboral dels funcionaris de la corporació provincial. Durant aquestes setmanes se cercarà fomentar la participació dels xicotets en activitats educatives, lúdiques i culturals que aprofundisquen en la seua formació i afavorisquen la comunicació personal entre els xicotets sempre des d'un àmbit divertit.

 

La música com a teló de fons

 

Durant aquestes cinc setmanes els monitors titulats han desenvolupat una sèrie d'activitats relacionades amb la música, temàtica que funciona com a fil conductor per al programa educatiu i d'oci que arribarà a la seua fi el pròxim 31 de juliol amb un gran festival on s'acomiadaran fins al pròxim any.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet